Kent Haberleri

Doların 4 gün sonra geleceği rakam şimdi açıklandı! Dolar yatırımcıları bu habere bakmadan dövizciden içeri girmeyin

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala doların geleceği rakam şimdiden belli oldu. Dolar yatırımcıları bu habere bakmadan dövizciden içeri girmeyin. Dolar seçimden sonra ne kadar olacak? Yatırımcılar dolar ne kadar? Dolar kaç lira oalcak? Dolar ne kadar olacak? soruları yatırımcılar tarafından merak ediliyor

Secime sayılı günler kala dolar kurundaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar dolar ne kadar? Dolar kaç lira oalcak? Dolar ne kadar olacak? soruları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Doların 4 gün sonra geleceği rakam şimdi paylaşıldı! Dolar yatırımcıları bu habere bakmadan dövizciden içeri girmeyin.

DOLARIN 4 GÜN SONRA GELECEĞİ RAKAM AÇIKLANDI!

ABD enflasyon rakamı bugün açıklanacak. Doların yönünü etkileyecek olan veriler yakından takip eidliyor. Piyasaların gözü bugün ABD enflasyon rakamlarında olacak. 

ABD'de açıklanacak Nisan ayı TÜFE enflasyonu kritik olacak. Piyasalar yıllık manşet TÜFE artışının yüzde 5.0'te kalmasını, çekirdek göstergenin yüzde 5.5'e gerilemesini öngörüyor. Öte yandan ABD'de borç tavanı krizi sürüyor. Dün Başkan Biden'ın Meclis Başkanı McCarthy ile görüşmesinden bir sonuç çıkmadı. İkili Cuma günü yine bir araya gelecek. Piyasalar tedirgin bir duruş sergiliyor.

Dünya genelinde 14 Mayıs seçimleri merakla beklenirken, doların yönü ile ilgili açıklama geldi. Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, seçimin sonuncu ne olursa olsun doların yükseleceğini söyledi. Dolar kurunun seçimden sonra 35 TL seviyelerine kadar yükseleceğini söyledi. 

Bugün dolar ne kadar? 10 Mayıs dolar/TL kaç lira? Bugün dolar kuru kaç TL? Dolar kuru bugün ne kadar oldu? 10 Mayıs 2023 dolar/TL kuru...

DOLAR/TL KURU BUGÜN NE KADAR OLDU? DOLAR KAÇ LİRA? 10 MAYIS 2023 DOLAR/TL KURU

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Bugün dolar/TL kuru ne kadar oldu? Dolar kaç lira? Dolar yükseldi mi, düştü mü? sorusu yatırımcılar tarafından merak ediliyor.

Bugün dolar/TL kuru alış fiyatı  lira, satış fiyatı lira seviyesinden işlem görüyor. Euro/TL kuru 22,39 liradan alınıp, 22,59 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,0945 bandında hareket ediyor.

Altın 2.000 doların üzerinde! ABD enflasyonu sonrası altın ne olacak?

Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 altın fiyatları