Kent Haberleri

Doların 6 gün sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı! Sır gibi saklanıyordu! Görenler dilini yutacak! Son dakika dolar kuru

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı heyecanla bekleniyor. Tüm gözler piyasaları etkileyecek olan Fed faiz kararına çevrilmişken doların  gün sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı! Sır gibi saklanıyordu! Görenler dilini yutacak! Son dakika dolar kuru Dolar alıp satmak isteyen veya yatırımcılar doları merak ediyor

Son dakika dolar gelişmeleri yakından takip ediliyor. Dolar alıp satmak isteyen veya yatırımcılar doları merak ediyor. Yatırımcılar 25 Ocak Çarşamba dolar kurunu yakından tkaipe ederken bir yandan da doların en kadar olacağını merak ediyor. Doların yönünü belirleyecek olan Amerika Merkez Bankası bu yılın ilk faiz kararını açıklayacak. Karar ile birlikte doların yönü tamamen belli olacak. Amerika Merkez Bankası faiz kararı beklenirken karar ile ilgili beklentiler gelmeye başladı. İşte Doların 6 gün sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı! Görenler dilini yutacak! Son dakika dolar kuru...

AMERİKA MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI BEKLENTİSİ

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını  1 Şubat tarihinde açıklayacak. Piyasaların gözü karar çevrilmişken milyonlarca kişi Amerika Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Fed faiz kararı ne oalcak? sorularının araştırmaya başladı. 

Fed faiz kararı başta dolar olmak üzere tüm piyasaları etkileyecek. 

 

Para piyasalarındaki fiyatlamalara bakıldığında Fed'in yüzde 70 ihtimalle şubat ayında 25 baz puan faiz artıracağı öngörülürken, 50 baz puanlık faiz artırım ihtimali de yüzde 30 olasılıkla güçlülüğünü koruyor. 

Fed Başkanı Powell, karardan sonra düzenlediği basın toplantısında, "Gelecek toplantıda daha yavaş bir faiz artırımına gitmek mantıklı görünüyor" açıklamasını yaptı.

DOLAR 6 GÜN SONRA NE KADAR OLACAK!

Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ediyor. Milyonlarca kişi ''dolar ne olur?, Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi?''sorularını araştırıyor. 

Dolar yorumları ile bilinen ekonomist Selçuk Geçer, Fed faiz kararını işaret edwerek doalrın Şubat ayında fırlayacağını söyledi. Geçer'e gçre doların 6 gün sonra 24 TL olması bekleniyor. 

25 Ocak 2023 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar/TL kaç lira oldu? 23 Ocak 2023 dolar/TL kuru...

 

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? SON DAKİKA DOLAR KURU 24 OCAK 2023

24 Ocak dolar kuru yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün dolar endeksi  101,61 seviyesinden değerleniyor. Bugün dolar/TL 19,035 liradan alınıp, 19,072 liradan satılıyor.

Altın fiyatlarında ters dalga! Altın alıp satacaklar hemen bakın! Rakamlar şok etti! 25 Ocak 2023 canlı altın fiyatları