Kent Haberleri

Doların 9 gün sonraki yönü resmen belli oldu! Hemen tek tek açıklanan bu son dakika detayına bakın!

Doların 9 gün sonraki yönü resmen belli oldu. Peki yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan dolar düşecek mi yoksa yükselecek mi? Hemen bakın...Dolar yatırımcılarının gözü 3 Mayıs tarihinde açıklanacak olan faiz kararına çevrildi

Dolar/TL kurundaki son durum milyonlarca yatırımcı tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Dolar yatırımcılarının gözü 3 Mayıs tarihinde açıklanacak olan faiz kararına çevrildi. Söz konusu bu karar sonrası doların yönü de resmen belli olacak. Ekonomistler 9 gün sonra doların yönünün nasıl olacağını duyurdu.

Doların 9 gün sonraki yönü resmen belli oldu. Peki yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan dolar düşecek mi yoksa yükselecek mi? Hemen bakın...

Doların 9 gün sonraki yönü resmen belli oldu. Peki yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan dolar düşecek mi yoksa yükselecek mi? Hemen bakın...

FED FAİZ KARARI MERAKLA BEKLENİYOR!

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, piyasalar heyecanla ABD Merkez Bankası faiz kararını bekliyor. Fed faiz kararını 3 Mayıs'ta açıklayacak. Söz konusu toplantı 2 Mayıs tarihinde yapılacakken, 3 Mayıs günü kritik karar da resmen açıklanmış olacak. 

Verilen detaylara göre, Fed geçtiğimiz ay gerçekleştirilen toplantıda politika faizini 25 baz puan artırarak faizleri 4,75-5 aralığına yükseltmişti. Bu son artışla birlikte Fed, politika faizini 2007'den bu yana kaydedilen en yüksek aralığa çıkarmış oldu.

Fed'in Mayıs'ta vereceği karar ile ilgili öncesinde tahminler de gelmeye başladı. Yine verilen detaylara göre, Fed'in Mayıs ayında vereceği kararda faizleri artırması bekleniyor. 

Konu ile ilgili açıklama yapan ekonomistler ve dünyaca ünlü dev bankalar dolardaki yükselişlerin süreceğini öngörüyor. Doların yükselmeye devam edeceğini kaydeden Ekonomist Selçuk Geçer, doların ilk aşamada 36 TL ardından da 40 TL seviyelerine kadar yükselmesini bekliyor.

Peki bugün dolar/TL ne kadar? Dolar/TL kaç lira? 23 Nisan 2023 dolar kaç TL? Bugün dolar kaç lira? İşte son dakika dolar/TL kuru...

DOLAR/TL KURU BUGÜN NE KADAR? DOLAR KAÇ LİRA? 23 NİSAN 2023 DOLAR/TL KURU
23 Nisan 2023 dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından da merakla takip ediliyor. 

Dolar/TL alış 20,395 TL, satış fiyatı ise 20,58 TL'den işlem görüyor. Euro dolar paritesi 1,0982 bandında hareket ediyor. Euro/TL alış 22,336 TL, euro/TL satış fiyatı 22,602 TL'den işlem görüyor.

Dolar bugün ne kadar? 22 Nisan 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!

Dolar arama günlerine geri dönebiliriz diyen Ekonomist Atilla Yeşilada isyan etti! Kapalıçarşı’ya müdahale edilebilir

Altın fiyatlarında son dakika! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 23 Nisan 2023 altın fiyatları!