Altın & Dolar

Doların 90 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu! Dolar borcu olanlar elinizi çabuk tutun! Dolar tam bu kadar olacak

Goldman Sachs analistleri 3 Haziran tarihli raporlarında üç, altı ve on iki aylık dönemler için dolar/TL tahminlerini açıkladı. Dolar borcu olanlar elinizi çabuk tutun! Dolar tam bu akadar olacak! Analistler 90 gün sonra doların ne kadar olacağını açıkladı


Goldman Sachs analistleri'nden yeni dolar tahmini geldi. Analistler 90 gün sonra doların ne kadar olacağını açıkladı. Dolar borcu olanlar elinizi çabuk tutun! Dolar tam bu kadar olacak.

DOLAR 90 GÜN SONRA BU KADAR OLACAK!

Bloomberght'te yer alan habere göre; Goldman Sachs analistleri üç aylık Dolar/TL tahminini 19 liradan, 23 liraya, altı aylık tahminini 21 liradan 25 liraya, on iki aylık tahminini 22 liradan 28 liraya yükseltti.

Analistler uluslararası rezervlerin daha önce ciddi lira zayıflığının görüldüğü seviyelere yakın olduğunu ve net rezervlerin negatif tarafa geçtiğini açıkladı. 

Analistlere göre “Liranın zayıflayıp zayıflamayacağı değil ne zaman zayıflayacağı söz konusu” değerlendirmeleri yapıldı. 

5 Haziran Pazartesi Dolar/TL ne kadar oldu? Bugün dolar/TL kaç lira? Dolar/TL kuru kaç lira? Dolar/TL kuru ne kadar oldu? Son dakika dolar/TL kuru...

DOLAR REKOR KIRDI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabineyi açıklamasının ardından dolar kurunda yükseliş kaydedildi. Haftanın ilk işlem gününe yeni rekorla başlayan dolar kuru yükselmeye devam ediyor.

Dolar/TL kuru bugün rekor kırdı ve sabah saatlerinde 21 liraya ulaştı. Şu sıralar Kapalıçarşı'da dolar/TL kuru 21,174 lira, satış fiyatı ise 21,29 liradan işlem görüyor.

 Bugün dolar kuru yüzde 0,66 yükseldi. Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 22,57 lira, satış fiyatı ise 22,75 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0689 dolar ile yüzde 0,18 düşüşe geçti.

Dolarda yeni rekor! Doların geleceği en yüksek rakam belli oldu! Son dakika dolar gelişmesi

Altında fark kapandı! Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları görenleri şaşırttı! Dünya Altın Konseyi peş peşe açıkladı!

Dolar sahiplerinin uykusu kaçtı! İşte piyasaları ilgilendiren beklentiler...