Kent Haberleri

Doların geleceği en dip rakam resmen belli oldu! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Herkes bu rakama hazır olsun!

Para piyasası Uzmanı İslam Memiş, doların geleceği en dip seviyeyi açıkladı. Herkes bu rakama hazır olsun, dolar işte tam bu kadar olacak... Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, doların geleceği en dip rakamı resmen açıkladı

Dolar kuru euro karşısında değer kaybederken, yatırımcılar ''dolar yükselmeye devam edecek mi, dolar ne kadar olacak?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor. Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, doların geleceği en dip rakamı resmen açıkladı. Doların düşeceğini belirten Memiş, herkes hazır olsun diyerek yatırımcıları uyardı. İşte doların geleceği o seviye...

DOLARIN GELECEĞİ EN DİP SEVİYE!

Milyonlarca yatırımcı doların ne olacağını merak edip araştırıyor. Dün euro 20 lira seviyesi ile rekora imza atarken, dolar değer kaybetmeye devam ediyor. Bazı analistler 2023 yılı için dolar için umutlu olsalarda İslam Memi, doların 16 TL'ye kadar düşeceğini belirtti.

İslam Memiş doların neden 16 liraya düşeceğini açıkladı. Doların, kontol sisteminin eline geçtiğini söyleyerek, bir yıldır, belli direnci kıramayan dolar kurunun içerde yatırımcısının beklentisini karşılamadığı belirtti.

İslam Memiş: ''2022 yılına 13,25 liradan başlayan dolar/TL kuru, bugün 18,87 TL. Serbest piyasalarda ise 18,87 TL.  Bence dolar tarafında bugünler son çıkış.  Kademeli geri çekilmelerde 16,50 TL-16,30 lira-16,10 lira seviyelerini takip edeceğim.'' dedi.

DOLARDA SON DURUM!

Küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar dolar/TL kurunun ne kadar olduğunu merak ediyor. 2022 yılının son gününde dolar kuru aşağı yönlü hareket ederken yatırımcılar '' bugün dolar/TL ne kadar oldu? Dolar/TL kaç lira? 30 Aralık 2022 dolar/TL ne kadar?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Dolar/TL kuru şu dakikalarda serbest piyasada alış fiyatı 18,84 lira,satış fiyatı ise 18,87 lira seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 20,21 liradan işlem görürken euro dolar paritesi yüzde 0,07 yükselişle 1,0713 bandında değerleniyor. 

Altın fiyatları resmen fırladı! Tüm zamanların en yüksek rakamı şimdi göründü! Acil bakın 31 Aralık 2022 altın fiyatları

Dolar yarın tam anlamıyla bu kadar olacak! Elinde dolar olanlar için rakam belli oldu! Herkes hazır olsun!