Kent Haberleri

Doların geleceği rakamı duyanın aklı başından gidecek! İslam Memiş açıkladı! Bu rakamı gören dövizciye koşacak

Doların geleceği rakamı duyanın aklı başından gidecek! Piyasa Uzmanı İslam Memiş bir çırpıda açıkladı! Bu rakamı gören dövizciye koşacak.. Bu rakamı görenlerin aklı başındna gidecek

Piyasa Uzmanı İslam Memiş, doların geleceği seviyeyi bir çırpıda açıkladı. Bu rakamı görenlerin aklı başındna gidecek. İslam Memiş, öyle bir rakam açıkladı ki bu rakamı gören dövizciye koşacak.

DOLARIN GELECEĞİ RAKAM!

Küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Doları olanlar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar ''dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? Dolar kaç lira olacak?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar ile ilgili açıklama yapan piyasa uzmanı İslam Memiş, doların geleceği rakamı açıkladı.

Memiş: Seçim döneminde olduğumuz için dolarda baskılanmanın devam ettiğini sözlerine ekleyen İslam Memiş, şu ifadeleri kullandı;" Dolar tarafındaki baskılanmanın çok uzun süreceğini düşünmüyorum. Özellikle haziran ayından sonra 24 TL-25 TL bandına kadar yükseliş olabilir. Biraz zor tutuluyor". dedi. 

DOLARDA SON DURUM!

ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra yatırımcıların gözü dolar kuruna çevrildi. Dolar kuru güne yükselişle başladı. Yatırımcılar doların bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. Bugün dolar/TL kuru  19,166 TL'den alınıp, 19,213 TL'den satılıyor. Dolar endeksi 103,332 bandında hareket ediyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 20,55 TL, satış fiyatı 20,613 TL seviyesinde değerleniyor. 

FED FAİZ KARARI NE ZAMAN?

FED faiz kararı toplantısı 21-22 Mart tarihinde olması planlanıyor. Faiz kararı 22 Mart Çarşamba günü saat 21.00'de duyurulacak.

2023 yılının ilk FED toplantılarının son günü 1 Şubat tarihinde yağılmıştı. FED faiz kararının 1 Şubat saat 22.00 sıralarında açıklandı. Açıklanan karara göre, ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini 25 baz puan artırarak yüzde 4,50-4,75 aralığına çıkardı.

Dolarda 7 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Geri sayım başladı! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Altın alacaklar hemen baksın! Çeyrek altın ve gram altın rekora tırmanıyor! 15 Mart 2023 canlı altın fiyatları