Kent Haberleri

Doların geleceği rakamı görenler yerinde duramayacak! Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın

Seçimin ikinci tura kalması ile piyasalarda agresif hareketlilik görülüyor. İnişli çıkışlı seyir izleyen doların geleceği rakamı görenler yerinde duramayacak. Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın. Dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? sorusu yatırımcılar tarafından merak edilip araştıılıyor


Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? sorusu yatırımcılar tarafından merak edilip araştıılıyor. Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, seçim sonrasında doların geleceği rakamı açıkladı. Bu rakamı görenler yerinde duramayacak! Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın.

DOLARIN GELECEĞİ RAKAMI GÖRENLER YERİNDE DURAMAYACAK!

Dolar ne olur? Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar kaç lira olur? sorusu yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Dolar  yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Sleçuk Geçer, doların geleceği rakamı açıkladı bu rakamı görenler yerinde duramayacak.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği seviyeyi açıkladı. Doların yükselerek rekor kıracağını belirten Geçer, seçim sonrasını işaret ederek, doların 25TL-30 TL seviyelerine kadar yükseleceğini söyledi. 

 

Selçuk Geçer, elinde dolar olan yatırmımcıları uyararak, dolar kurunun yükselişe geçeceğini belirtti. 14 Mayıs seçimlerinden sonra doların belirsiz bir ortamda düşüşe geçtiği gözlemlenirken yatırımcılar dolar ne olur? Dolar kaç lira? sorularının yanıtlarını araştıyor. 

Geçer, doların seçimden sonra 25-30 TL seviyesine kadar yükseleceğini öngörüyor ve doların yıl sonunda ise 40TL seviyesine kadar yükselmesi bekleniyor. 

DOLAR/TL KURU BUGÜN NE KADAR? DOLAR KAÇ LİRA? DOLAR KAÇ LİRA? 19 MAYIS 2023 DOLAR/TL KURU

Dolar ne kadar? Dolar bugün kaç lira? Dolar kaç TL oldu? soruları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dolar kuru haftanın son gününe düşüşle başladı. Dolar kuru bugün 20,31 liradan alınıp, 20,54 liradan satılıyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 20,31 liradan alınıp, 20,54 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi 1,077 bandında hareket ediyor.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın bugün yükseldi! Altını olanlar acil baksın! 19 Mayıs 2023 altın fiyatları

Dolar ve altın alımında Merkez Bankası'ndan hamle! Kur Korumalı Mevduat faizi yüzde 50 yolunda ilerliyor