Kent Haberleri

'Doların güçlenmek için alanı var' diyen dev kurum olacakları peş peşe açıkladı! Doları olan yaşadı!

Goldman Sachs Group doların  güçlenmek için alanı var diyerek dolardaki yükselişlere değinerek olacakları peş peşe çaıkladı. Doları olan yaşadı. Dev kurum, doların güçlenmek için alanıvar diyerek dolarlardaki yükselişere değinerek olacakları peş peşe açıkladı

Goldman Sachs Group'tan son dakika dolar yorumu geldi. Dev kurum, doların güçlenmek için alanıvar diyerek dolarlardaki yükselişere değinerek olacakları peş peşe açıkladı.

'DOLARIN GÜÇLENMEK İÇİN ALANI VAR'

Goldman Sachs Group dolar kurunun piyasanın hali hazırda tahmin ettiğinde daha fazla güçlenmek için alanının olduğunu açıkladı.

Foreks Haber’e göre, Goldman Sachs analistleri Michael Chail ve Lexi Kanter tarafından hazırlanan yatırımcı notuna göre  ABD’de kredi şartlarının ilk anda korkulduğu kadar çok sıkılaşmadığı, Avrupa ve Çin’de ekonomik aktivitenin ise güçlü beklentileri hayal kırıklığına uğrattığı görüldü. 

Yatırımcı notunda şu ifadelere yer verildi: “Doların kısa vadede piyasanın fiyatladığında daha fazla güçlenmek için alanı var. Dolarda bu yıl değer kaybının genel inanca göre daha sınırlı olacağını düşünüyoruz” denildi.

EURO YÜKSELECEK Mİ?

Goldman Sachs Group’a göre Euronun güçlenmeye devam etmesini gerektirecek yeterli faktör olmadığını ve Fed ile ECB politika patikaları arasında ayrışma görülmediği belirtildi. 

Godman Sachs analistleri, 2023 sonu içineuro dolar paritesi tahminini 1,10 olarak korudular.

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 24 MAYIS 2023 DOLAR/TL KURU

24 Mayıs Çarşamba dolar kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kuru bu hafta yeni rekorlara imza atarken yatırımcıların gözü dolar kurunda.

Dolar/TL kuru bugün 21,170 TL alış fiyatı, 21,280 TL satış fiyatından işlem görüyor. 

EURO NE KADAR OLDU? BUGÜN EURO KAÇ LİRA? 24 MAYIS ÇARŞAMBA EURO/TL KURU

24 Mayıs Çarşamba euro kurundaki gelişmeler de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kuru ile birlikte rekor yükselişlere imza atan euro bugün güne yükselişle başladı. 

Euro/TL kuru şu dakikalarda 22,65 TL alış, satış fiyatı 22,84 TL'den işlem görüyor. Euro dolar paritesi bugün 1,0734 bandında hareket ediyor.

1 dolar tam bu kadar olacak! 4 gün sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yastık altında doları olanlar hemen bakın

Selçuk Geçer dolar borcu olanları son kez uyardı! Geri sayım başladı! Doların geleceği rakam resmen belli oldu!