Kent Haberleri

Doların haziranda geleceği rakam belli oldu! Yastık altında doları olanlar hazır olsun! Dolar bu kadar olacak!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar ne kadar olur, dolar ne olur? soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Doların haziranda geleceği rakam belli oldu! Yastık altında doları olanlar hazır olsun! Dolar bu kadar olacak! Gözler ABD Merkez Bankası Fed faiz kararına çevrildi

Dolar kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcının odağında yer alıyor. Gözler ABD Merkez Bankası Fed faiz kararına çevrildi. Onun dışında uzmanlardan Haziran ayı için dolar tahminleri gelmeye başladı. Doların haziranda geleceği rakam belli oldu! Yastık altında doları olanlar hazır olsun! Dolar bu kadar olacak!
 

DOLAR HAZİRANDA NE KADAR OLACAK?

Dolar ne olur? Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi? sorularının yanıtları yatırımcıların odağında yer alıyor. Yatırımcılar bu kapsamda ekonomistlerin dolar tahminlerini yakından takip ediyor. Konu ile ilgili ekonomist Selçuk Geçer, doların haziran ayında fırlayacağını belirtti. Haziran ayında adeta yerin yerinden oynayacağını belirten ünlü ekonomist Geçer, doların yükselerek, 36 TL olacağını söyledi. 

 

Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kaç lira? 26 Nisan dolar kuru kaç lira? Dolar ne kadar? Dolar/TL kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru 26 Nisan 2023...

 

DOLARDA SON DURUM! 26 NİSAN 2023 DOLAR KURU

26 Nisan Çarşamba dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler takip ediliyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren yatırımcılar dolardaki son dakika durumu takip ediyor. Vatandaşlar ''dolar bugün en akdar, dolar kaç lira, dolar/TL kaç TL, dolar kaç lira oldu, dolar bugün ne kadar?'' sorularının yanıtlarını arama motolarında aratıyor.

 

 Bugün dolar/TL kuru bugün 20,38 TL, satış fiyatı ise 20,44 TL'den işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,099 bandında hareket ediyor.  Aynı dakikalarda euro/TL kuru 22,38 TL, satış fiyatı ise 22,47 TL'den işlem görüyor.

Dolar 7 gün sonra bu kadar olacak! Doları olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bu haberi okumadan dövizciden içeri girmeyin

Dolar bugün ne kadar? 24 Nisan 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!