Kent Haberleri

Doların haziranda geleceği seviye resmen belli oldu! Kemerlerinizi bağlayın! Dolar uçuşa geçiyor

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, doların haziranda geleceği seviyeyi resmen açıkladı. Kemerlerinizi bağlayın! Dolar uçuşa geçiyor... Yatırımcılar dikkat, dolar bu kadar olacak! Kemerlerinizi bağlayın! Dolar uçuşa geçiyor

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş doların haziranda geleceği seviyeyi açıklayarak önemli değerlendirmelerde bulundu. Yatırımcılar dikkat, dolar bu kadar olacak! Kemerlerinizi bağlayın! Dolar uçuşa geçiyor...

DOLAR HAZİRANDA BU KADAR OLACAK!

Dolar ne olur? Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi? sorularının yanıtlarını araştırıyor. Yatırımcılar bu kapsamda uzmanların dolar tahmin ve yorumlarını takip ediyor. Konu ile ilgili para piyasaları uzmanı İslam Memiş, önemli açıklamalarda bulundu. Memiş haziran ayında doların yükseleceğini söyledi.

Memiş'in yaptığı değerlendirmelere göre dolar kurunun yeniden 20 TL seviyelerine yükselmesi durumunda enflasyonun tetikleneceğini söylendi. 

 

Yüksek enflasyon rakamlarının vatandaşları zor durumda bıracakacağının altını çizen Memiş, Kur Korumalı sistemi devam ettiği için Merkez Bankası’nın bankaları kontrol altına aldığını ve bunun da dolar kurunu baskıladığını açıkladı.

Memiş, döviz kurunda Haziran ayından sonra büyük değişimin olacağının vurgusunu yaparak, yatırımcıları bu tarihten sonra dikkatli olmaları konusunda uyardı.

 

Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kaç lira? 22 Nisan dolar kuru kaç lira? Dolar ne kadar? Dolar/TL kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru 22 Nisan 2023...

DOLARDA SON DURUM!

22 Nisan Cumartesi dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler takip ediliyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren yatırımcılar dolardaki son dakika durumu takip ediyor. Vatandaşlar ''dolar bugün en akdar, dolar kaç lira, dolar/TL kaç TL, dolar kaç lira oldu, dolar bugün ne kadar?'' sorularının yanıtlarını arama motolarında aratıyor.  Bugün dolar/TL kuru serbets piyasalarda 20,39 TL, satış fiyatı ise 20,58TL'den işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0982 bandında hareket ediyor.  Aynı dakikalarda euro/TL kuru 22,33 TL, satış fiyatı ise 22,601 TL'den işlem görüyor.

İslam Memiş altın yatırımcılarına seslendi! Bugüne kadar böyle bir şey görmedim! 3 farklı rakam...

Altında hayaller suya düştü! Öyle bir yorum geldi ki görenler kendini yerden yere atacak! Acil bakın!

Altın tam şaha kalktı derken beklenmeyen düşüş! 22 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu? Canlı altın fiyatları 

Dolar 10 gün sonra tam tamına böyle olacak! Doların geleceği en yüksek rakam belli oldu! Hemen bakın!