28 / 04 / 2024

Doların kaderi 3 gün sonra yeniden yazılıyor! 1 doları bile olanlar dövizciye koşacak! Bakın dolar tam bu kadar olacak

Doların kaderi 3 gün sonra yeniden yazılıyor! 1 doları bile olanlar dövizciye koşacak! Bakın dolar tam bu kadar olacak

Merkez Bankası faiz kararı 21 Eylül Perşembe günü açıklanacak. Kararın açıklanması ile birlikte doların kaderi 3 gün sonra yeniden yazılacak. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? 1 doları bile olanlar dövizciye koşacak!



Dolarda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Piyasaların büyük merakla beklediği Merkez Bankası faiz kararına üç gün kaldı. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Dolar ne kadar olacak? 1 doları bile olanlar dövizciye koşacak!

DOLARIN KADERİ 3 GÜN SONRA YENİNDE YAZILACAK

Piyasaların gözü Merkez Bankası'nın (TCMB) 21 Eylül Perşembe günü açıklayacağı faiz kararında.

Merkez Bankası'nın kademeli faiz artışlarına devam etmesi, bu haftaki toplantısında politika faizi olan bir haftalık repo faizini artırmasını bekliyor. 

Kurul, Hafize Gaye Erkan başkanlığı ile yılın dokuzuncu faiz kararını vermek üzere biraraya gelecek. Piyasa faiz kararı ile beraber karar metninde enflasyon gelişmeleri ve para politikasına yönelik mesajları da yakından takip edecek.

TCMB, haziran ve temmuz aylarında toplam 900 baz puanlık faiz artışı ile politika faizini yüzde 17,5'e çekmiş, enflasyon görünümünde belirgin düzelme olana kadar kademeli sıkılaşmanın devam edeceğini söylemişti.

TCMB’nin geçen ay yaptığı faiz kararı açıklamasında faiz artışlarının devam edeceği mesajı verilerek “Enflasyon görünümünde belirgin iyileşme sağlanana kadar parasal sıkılaştırma gerektiği zamanda ve gerektiği ölçüde kademeli olarak güçlendirilecektir” ifadelerine yer verildi.

Merkez Bankasının perşembe gün açıklayacağı faiz kararında beklentiler artması yönünde olurken ekonomistlerden doların yükselmeye devam edeceğin yönelik youmlar gelmeye devam ediyor.


DOLAR NE KADAR OLACAK?

Dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? Dolar yükselmeye devam edeccek mi? soruları merak ediliyor. Ekonomistlerden peş peşe açıklamalar geldi. Doların bugün yarın 27 liranın züerine çıkacağını belirten Geçer, doların 40 liraya kadar yükseleceğini açıkladı.

Bugün dolar ne kadar? Güncel dolar kaç lira? 1 dolar kaç TL? 18 Eylül 2023 dolar kuru

18 EYLÜL PAZARTESİ DOLART/TL KURU!

18 Eylül Pazartesi dolar/TL kuru yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Bugün dolar kuru 26,91 lira, satış fiyatı 27,075 liradan işlem görüyor.

Altında  ibreler yeşile döndü! Altın yatırımcıları hemen baksın! 18 Eylül 2023 Pazartesi canlı altın fiyatları


 


Geri Dön