Altın & Dolar

Doların kaderi resmen belli oldu! Amerika Merkez Bankası başkanı açıkladı! Herkes bu senaryoya hazır olsun

ABD Merkez Bankası (FED) yetkililerinden bugün gelen açıklamada yüksek seyreden enflasyonu düşürmek için faiz oranlarını büyük olasılıkla attıracakları belli oldu. Doların kaderi bu açıklamalar sonrasında resmen belli oldu. Herkes bu senaryoya hazır olsun. 26-27 Temmuz tarihlerinde açıklayacağı faiz kararı ile ilgili meraklı bekleyiş sürerken San Francisco FED Başkanı Mary Daly, Brookings Enstitüsü'nde yaptığı konuşmada, “Bu yıl içinde enflasyonu gerçekten düşürmek için birkaç kez daha faiz arttırma yoluna gitme ihtimalinin olduğunu ifade etti

Amerika Merkez Bankası, 2022 yılı Mart ayından bu yana enflasyonla mücadele kapsamında faiz oranını 500 baz puan arttırdı. 26-27 Temmuz tarihlerinde açıklayacağı faiz kararı ile ilgili meraklı bekleyiş sürerken San Francisco FED Başkanı Mary Daly, Brookings Enstitüsü'nde yaptığı konuşmada, “Bu yıl içinde enflasyonu gerçekten düşürmek için birkaç kez daha faiz arttırma yoluna gitme ihtimalinin olduğunu ifade etti.

Doların kaderi resmen belli oldu! Amerika Merkez Bankası başkanı açıkladı! Herkes bu senaryoya hazır olsun...

AMERİKA MERKEZ BANKASI BAŞKANI AÇIKLADI!

Amerika Merkez Bankası tarafından 15 gün sonra yapılacak faiz kararı ile ilgili kritik açıklamalar gelmeye başladı.

San Francisco FED Başkanı, Haziran ayına ilişkin para politikası kararına tam destek verdiğini, verilere ağırlık vererek faiz arttırımında daha yavaş bir yaklaşım sergileme taraftarı olduğunu dile getirdi ve “Faizleri daha az arttırmamız gerekirse öyle yaparız ya da daha fazla arttırabiliriz. Bunu bize veriler söyleyecek” dedi.

 

DOLARIN KADERİ BELLİ OLDU!

Doların yönünün ne olacağı milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Bu kapsamda yatırımcılar başta olmak üzere ''dolar ne olacak, dolar ne olur, dolar ne kadar olacak?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Amerika Merkez Bankası'nın faiz kararının25 baz puan artırması halinde, beklentiler o yönde, doların yukarı yönlü hareket etmesi bekleniyor. Ekonomistlerin ise ortak görüşleri doların artması yönünde oldu. Ekonomistlere göre dolar kurunun 30 TL seviyesini aşmasıo bekleniyor.

11 Temmuz bugün dolar ne kadar? Güncel dolar kaç lira? Bugün dolar kaç lira? 11 Temmuz 2023 dolar/TL kuru...

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? DOLAR KAÇ LİRA? 11 TEMMUZ 2023 DOLAR/TL KAÇ LİRA?

11 Temmuz Salı günü dolar/TL kurunda son durum merak ediliyor. Dolar/TL kuru bugün alış fiyatı 26,139 lira, satış fiyatı 26,176 liradan işlem görüyor.

Altın yine göklerde! Altın yatırımcılarının ayakları yerden kesilecek! Bugün gram, çeyrek, Cumhuriyet altını ne kadar?

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar borcu olanlara hazırlığınızı yapın uyarısı! Dolar için tarih ve rakam belli oldu!