Kent Haberleri

Doların krallığı buraya kadarmış! Dolar düşüyor! Sakın kaçırmayın...

Dolar endeksi 110 seviyelerine kadar düşerken dolar/TL kuru da değer kaybetmeye başladı. Dolar bugün güne düşüşle başladı ve doların krallığı buraya kadarmış dedirtti. İşte son dakika dolar/TL kuru 5 Ekim 2022. Altın fiyatları yükselirken doların düşmesi ile yatırımcılar ''doalrın krallığı buraya kadarmış'' ifadesini kullandı

Dolar endeksi bugün 110 seviyesine düşerken altın fiyatları son 2,5 yılın dibinden tekrar yükselişe geçerek 1730 doları test etti. Altın fiyatları yükselirken doların düşmesi ile yatırımcılar ''doalrın krallığı buraya kadarmış'' ifadesini kullandı.

DOLAR DÜŞÜYOR! SAKIN KAÇIRMAYIN...

ABD tahvil verilerinin ve ABD Merkez Bankaı (FED) agrasif faiz artışalrından uzaklaşacağı  beklentisi ile altın fiyatları mart ayından bu yana en büyük yükselişini kaydetti.

Altın yükselirken dolar düşmeye başladı. Dolar endeksi geçtiğimiz hafta 114 seviyesi ile rekor kırararken tüm para birimlerine karşı üstünlüğünü ilan etmişti. Bugün ise dolar endeksinin 110 dolar seivyesinde işlem görmes ile dolar düşüyor.

Peki bugün dolar kaç TL? Dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar kaç lira oldu? Dolar bugün ne kadar? İşte son dakika dolar kuru 5 Ekim 2022.

DOLAR BUGÜN KAÇ TL? DOLARDA SON DURUM

Milyonlarca yatırımcı doalrda son dakika gelişmeleri yakındna tkaip ediyor. Vatandaşlar bugün dolar ne kadar? Doalr kaç lira? Dolar kaç TL oldu? sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Dolar bugün alış fiyatı 18,56 TL, satış fiyatı 18,57 TL seviyesinde işlem görüyor. Dolar endeksi ise 111 bandında değerleniyor.

Euro dolar partiesi ise bugün yükseldi. Euro dolar paritesi 0,99 seviyesinde işlem görüyor. 


ENDİŞE YARATTI

ABD Hazine Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre, ülkenin borcu 31,1 trilyon dolara ulaştı. 

ABD Kongresi Bütçe Ofisi (CBO), bu yılın başında yayımladığı bir raporda, ülkenin artan borç yükü konusunda uyarılarda bulunmuştu. ABD'nin milli borcu ilk kez 31 trilyon doların üzerine yükseldi.

Söz konusu borç tutarı endişe kaynağı olurken, ekonomistler, artan faiz oranlarının, ülkenin büyüyen borç sorunlarını şiddetlendirebileceğini söyledi.

CBO'nun temmuz ayında yayımladığı Uzun Vadeli Bütçe Görünümü Raporu'nda da artan borcun ekonomik büyümeyi yavaşlatabileceği, ülkenin faiz ödemelerini artırabileceği, mali kriz riskini yükseltebileceği ve yasa koyucuların politika seçimlerinde kendilerini daha kısıtlı hissetmelerine neden olabileceğinin vurgusu yapılmıştı.

Dolar kanat takıp uçuşa geçti! 20 Ekim'de bu kadar olacak ilk siz öğrenin hem de hemen

Dolar sene sonunda bu kadar olacak! 20 değil 25 değil o rakam! Analistler açıkladı!