Kent Haberleri

Doların nabzını tutan adam Selçuk Geçer net rakam verdi! Dolar 9 gün sonra tam tamına bu kadar olacak

Doların nabzını tutan adam Selçuk Geçer net rakam verdi! Dolar 9 gün sonra tam tamına bu kadar olacak... Geçtiğimiz hafta cuma günü dolar 19 TL sınırını aştı ardından 18,97 liraya kadar geriledi

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip edilmekte. Geçtiğimiz hafta cuma günü dolar 19 TL sınırını aştı ardından 18,97 liraya kadar geriledi. Piyasalarda yaşanan bu hareketlilik karşısında Doların nabzını tutan adam Selçuk Geçer, tam tamına 9 gün sonra doların ne kadar olacağını açıkladı. Kıyıda köşede, yastık altında cebinde dolar olan yatırımcılar acilen baksın...

DOLAR 9 GÜN SONRA TAM TAMINA BU KADAR OLACAK!

Son günlerde dolar kurunda yaşanan ataklar sonrasında yatırımcılar tedirgin olmaya başladı. Merkez Bankası'nın 50 baz puan faiz indiriminin hemen ardından dolardaki dalgalanmalar yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. 

Dolar yorumları ile piyasalardan adı hiç düşmeyen Selçuk Geçer, doların 9 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı.

ABD'de yükseliş yaşayan enflasyonun dövizde büyük bir probleme yol acacağını söyleyen Geçer, olası bir enflasyonun görülmesi halinde doların tekrardan yukarı yönlü bir artış yaşayacağı bildirdi. 

Dolar kurunun yükseleceğini belirten Selçuk Geçer, 9 gün sonrasında 3-5 TL aralığında bir artışın olacağını söyledi. ABD enflasyon konusunda frenleme yapmaması halinde dolar kurunun 35 TL'ye kadar yükseleceğini ifade etti.

DOLARDA SON DURUM!

13 Mart Pazartesi dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kaç lira? Dolar kuru ne kadar?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Dolar endeksi bugün yüzde 0,25 düşüşle 103,88 bandında hareket ediyor.  Dolar/TL kuru 19,181 TL'den alınıp 19,200 TL'den satışa sunuluyor. Euro dolar paritesi ise bugün 1,0666 bandında hareket ediyor. Euro/TL alış20,43 TL, satış fiyatı ise 20,48 TL'den işlem görüyor.

Altın gaza bastı! Elinde 1 gram, 1 çeyrek altını bile olan acil baksın! 13 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan net karar geldi! Tarih netleşti! Euro böyle olacak! Acil bakın!

Doların rotası oluştu! Dolar borcu olanların etekleri tutuştu! Elinde avucunda 1 doları bile olan hemen baksın!