Kent Haberleri

Doların roket takıp fırlayacağı tarih açıklandı! Dolar 15 değil 20 değil tam bu kadar olacak! Acilen bakın, çok önemli!

Mert Başaran'dan son dakika açıklaması geldi. Doların roket takıp uçuşa geçeceği tarihi verdi! Dolar 15 değil 20 değil tam bu kadar olacak! Acilen bakın, çok önemli!..İşte ayrıntılar... Kur, 19 lira seviyesini aştı ve vatandaşlar ile yatırımcılar, yeni rakamlar hakkında bilgi edinmek için araştırmalara başladılar

Son zamanlarda, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın faizlerindeki 50 baz puanlık indirim ve Kahramanmaraş'taki deprem felaketi gibi olaylar nedeniyle Dolar-TL kuru hareketlenmeye başladı. Kur, 19 lira seviyesini aştı ve vatandaşlar ile yatırımcılar, yeni rakamlar hakkında bilgi edinmek için araştırmalara başladılar. Dolar, hala yükseliş trendinde ve bu nedenle doların geleceği hakkında meraklı olanlar için analistlerden tahminler gelmeye devam ediyor.

Mert Başaran'dan son dakika açıklaması geldi. Doların roket takıp uçuşa geçeceği tarihi verdi! Dolar 15 değil 20 değil tam bu kadar olacak! Analistler açıkladı, acilen bakın!..İşte ayrıntılar...

18 Mart 2023 Cumartesi sabahı cari kurda hareketli anlar yaşadı. Dolar güne 0,20 ile yükselişle başladı. Euro'da oran yüzde 0,69 olurken, İngiliz sterlininde artış yüzde 0,58 oldu. 

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran, Ferda Yıldırım'ın Youtube kanalına konuk oldu ve doların son durumu hakkında konuştu.

Başaran, doların bir enflasyon belirtisi olduğunu ve dövizi yatırım aracı olarak düşünmenin doğru olmadığını söyledi. Doları olanların, cebindeki para değer kaybetmemesi için yatırım enstrümanlarını değiştirmesi gerektiğini vurguladı.

"Dolar patlayacak, uçacak" gibi söylemlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Başaran, doların uzun zamandır istikrarlı bir seyir izlediğini ifade etti. Ancak her şeyin 3'e katlandığı bir ortamda doların sabit kalmasının beklenemeyeceğini ve seçim sonrasında doların 25-26 liraya kadar çıkabileceğini düşündüğünü dile getirdi.

Başaran, ihracatçıların rahatlayabileceği bir adım atılması gerektiğini söyledi ve devülasyon olmamasını umduğunu belirtti. Doları olanların para kazanamayacağını ve parasının eriyeceğini net bir şekilde ifade etti.

MERKEZ BANKASI TAHMİNİ 22 TL'YE YÜKSELEBİLİR!

Dolar kuru dün 19,21 TL ile yeni rekorunu kırarak gündemin bir numaralı konusu oldu. Dolara ilişkin yorum yapan ünlü Selçuk Geçer, son durumu sosyal medya hesaplarından paylaşarak, doların şimdiden 19 TL'yi geçtiğini ve Merkez Bankası'nın yıl sonu tahmini olan 22,91 TL'yi geçebileceğini söyledi. 

Gram altının 3 bin TL olacağı tarihi analistler peş peşe açıkladı! Aniden açıklanan tarihi duyanların aklı başından uçtu
Dolar dağları deldi, şimdi çölleri aşacak! Geri sayım başladı! Ünlü analist peş peşe açıkladı! Hemen bakın!
Gram altın fiyatlarında fırtına koptu, yeni rekor geldi! 6 kurum peş peşe yeni tahminlerini açıkladı!