Kent Haberleri

Doların rotası belli oldu! Öyle bir açıklama geldi ki... Görenlerin uykusu kaçacak! Elinde doları olanlar çabuk baksın

Dolar ne olacak? sorusu üzerine ekonomistlerden açıklama geldi. Doların rotası resmen belli oldu! Öyle bir açıklama geldi ki... Görenlerin uykusu kaçacak! Elinde doları olanlar çabuk baksın. Ancal bu yükseliş kısa sürdü ve dolar değer keybetmeye başladı

Dolar endeksi 2022 yılında 108 seviyesine çıkarak son yılların en yüksek seviyesine ulaştı. Ancal bu yükseliş kısa sürdü ve dolar değer keybetmeye başladı. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne olacak?

Doların rotası resmen belli oldu! Öyle bir açıklama geldi ki... Görenlerin uykusu kaçacak! Elinde doları olanlar çabuk baksın.
 

DOLARIN ROTASI BELLİ OLDU!

Doların yönünü ekonomistler ''çok yıllı bir düşüşün başlangıcı'' olarak değerlendiriyor. 

Fed'in faiz oranlarındaki artırımlarının büyük kısmı sona erdiği için doların düşmeye başlayacağı öngöülüyor.

Aynı zamanda da merkez bankaları sıkılaştırma politikalarına devam ettikçe neredeyse tüm diğer para birimlerinin güçleneceğini doların değer kaybedeğini söylüyorlar.

 

 

 

SON DAKİKA DOLAR TAHMİN!

Dolar ile ilgili son dakika tahminler gelmeye devam ediyor. Ekonomist George Boubouras, Doların zirvesinin geride kaldığını ve ileride yapısal olarak daha zayıf bir doların olduğunda dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: ''Evet,  ABD'de enflasyon inatçı, evet, oran piyasası ABD oranlarının daha uzun süre yüksek olacağı sinyalini veriyor, ancak bu, dünyadaki diğer ekonomilerin ABD'yi yakaladığı gerçeğini ortadan kaldırmıyor." dedi.

Bir diğer dolar tahmni ise Asya Pasifik başkanı Siddharth Mathur'dan geldi.  "Doların zirveye ulaştığını ve çok yıllık bir düşüş eğiliminin başladığını düşünüyoruz. Yapısal dolar ayılarıyız ve 2023'te, özellikle ikinci yarıda, zayıflığı projelendiriyoruz." dedi.

SON DAKİKA DOLAR KURU!

Dolarda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler tarafından  yakından takip ediliyor. Dolar endeksi bugün yüzde 0,15 yükselerek 104,695 oldu. Dolar alış fiyatı 19,11 TL, satış fiyatı ise 19,13 TL seviyesinden işlem görüyor.

Altın Kahini İslam Memiş son kez uyardı! Önümüzdeki ay altın bu kadar olacak! Bu rakamı görenler ne olduğunu şaşıracak

İslam Memiş peş peşe açıkladı! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek! Herkes bunu konuşacak