Kent Haberleri

Doların rotası resmen belli oldu! Yastık altında doları olanlar bakmadan sakın geçmeyin! Son dakika dolar gelişmesi

Amerika Merkez Bankası faiz kararı geçtiğimiz hafta açıklandı. Yatırımcılar dolar yükselecek mi? sorusunu araştırırken ekonomistlerden dolar yorumu geldi. Doların rotası resmen belli oldu! Yastık altında doları olanlar bakmadan sakın geçmeyin! Son dakika dolar gelişmesi... Yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler ''dolar ne olur? Dolar yükselecek mi? Dolar ne kadar olacak?'' sorusunun yanıtını araştırmaya devam ediyor

7 Şubat Salı günü dolar/TL kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler ''dolar ne olur? Dolar yükselecek mi? Dolar ne kadar olacak?'' sorusunun yanıtını araştırmaya devam ediyor. Aynı zamanda ekonomistlerin dolar yorum ve dolar tahmşinlerini de yakından takip ediyor. 

Doların rotası resmen belli oldu! Yastık altında doları olanlar bakmadan sakın geçmeyin! Son dakika dolar gelişmesi...

DOLARIN ROTASI RESMEN BELLİ OLDU!

Doların ne kadar olacağı merak edilmeye devam ediyor. Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların rotasını belirledi. Selçuk Geçer doların yükselmeye devam edeceğini belirtti. Geçer, bu ay içinde doların 24 TL olacağını söyleyerek dolar yatırımcılarına müjdeli haberi verdi.

DOLARDA SON DAKİKA GELİŞMESİ! 7 ŞUBAT 2023 DOLAR/TL KURU

Son dakika dolar/TL kuru yatırımcılar tarafından araştılıyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren yurt içi ve yurt dışı piyasalarda milyonlarca kişi ''dolar bugün ne kadar? 7 Şubat dolar kaç lira oldu? 7 Şubat salı günü dolar kaç TL?'' sorularının yanıtlarını aratıyor.

Bugün dolar endeksi 103,358 bandında hareket ediyor. Dolar/TL alış fiyatı 19,11 lira, satış fiyatı ise 19,16 lira seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 20,51 lira, satış fiyatıise 20,58 lira seviyesinden değerleniyor. Euro dolar paritesi bugün 1,0744 seviyesinde işlem görüyor.

DOLAR GÜÇ KAZANDI!

ABD'de Cuma günü açıklanan Ocak ayı istihdam raporu beklentilere oranla çok güçlü geldi: Tarım dışı bordrolu çalışan sayısının 185 bin artması beklenirken gerçekleşme 517bin oldu.

ABD Doları'nda ciddi oranda bir değerlenme yaşandı: EURUSD paritesi 1.08'in altına geriledi. Altının onsu yüzde 3'e yakın bir düşüşle 1860 dolara kadar geriledi. MSCI dünya endeksi yüzde 0.95 düşüş kaydetti.

Altın resmen eridi! Gram altın ne kadar? Elinde avucunda altını olanlar hemen baksın! 7 Şubat 2023 canlı altın fiyatları

Dolar 25 TL olacak! Piyasa Kahini İslam Memiş ilk ve son kez tarih verdi! Elinde 1 doları bile olanlar hemen baksın