Kent Haberleri

Doların tam 15 gün sonra ne olacağını Amerika Merkez Bankası açıkladı! Elinde avucunda dolar olanlar hemen bir bakın!

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından da merak ediliyor. Doların tam 15 gün sonra ne olacağını Amerika Merkez Bankası açıkladı... Elinde avucunda dolar olanlar hemen bir bakın...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, dolar kuru dün Kapalıçarşı'da 20,050 TL'den kapanış yapmıştı

Dolar/TL kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı yakından da yakından takip ediliyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, dolar kuru dün Kapalıçarşı'da 20,050 TL'den kapanış yapmıştı.

Dolar kurundaki son durum, dolar kurunun yükselip yükselmeyeceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor.

Doların tam 15 gün sonra ne olacağını Amerika Merkez Bankası açıkladı... Elinde avucunda dolar olanlar hemen bir bakın...

Doların tam 15 gün sonra ne olacağını Amerika Merkez Bankası açıkladı... Elinde avucunda dolar olanlar hemen bir bakın...

DOLARIN 15 GÜN SONRA NE KADAR OLACAĞI AÇIKLANDI

Piyasalar tarafından merakla beklenen ABD Merkez bankası (FED) faiz kararı toplantı günü belli oldu. Buna göre; FED'in faiz kararı bu ay değil mayıs ayında belli olacak.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bir sonraki toplantı 2-3 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olup 3 Mayıs akşamında da kritik karar resmen açıklanacak. Fed faiz kararına yaklaşık 15 gün kalırken yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen yatırımcılar doların ne kadar olacağını da sık sık araştırıyor.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, geçen ay gerçekleştirilen toplantıda politika faizini 25 baz puan artıran ABD Merkez Bankası, faizi 4,75-5 aralığına yükseltti. Son artışla beraber banka, politika faizini 2007'den bu yana kaydedilen en yüksek aralığa çıkartmış oldu.

Ekonomistlere ve dünyaca ünlü dev bankalara göre dolardaki yükselişler sürecek, ayrıca doların yükseleceğini söyleyen ekonomistlerden biri de yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşen Selçuk Geçer. Geçer doların 36 TL olacağını ardından da 40 TL olacağını söylemişti.

Peki bugün dolar ne kadar? Dolar/TL kaç TL? 17 Nisan 2023 dolar kaç lira? Bugün dolar kaç TL? İşte Son dakika dolar/TL kuru...

DOLAR/TL KURU BUGÜN NE KADAR? DOLAR KAÇ TL? 17 NİSAN 2023 DOLAR/TL KURU

17 Nisan 2023 dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler pek çok kişi tarafından da yakından takip ediliyor. Dolar alıp satmak isteyen yatırımcılar dövizciye gitmeden önce "Bugün dolar kuru ne kadar, dolar kaç lira , dolar bugün kaç TL?" gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor.

Dolar/TL alış 20,028 TL, satış fiyatı ise 20,098 TL'den işlem görüyor. Euro dolar paritesi 1,0979 bandında hareket ediyor. Euro/TL alış 21,967 TL, euro/TL satış fiyatı 22,066 TL'den işlem görüyor.

Altın fiyatlarında son dakika! Tek tek açıklanan bu rakamları görenin aklı başından gitti! 17 Nisan 2023 altın fiyatları

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşlarında Nisan 2023 şoku! Tek tek açıklandı, duyan inanamadı! Hemen bakın!

Nisan 2023 Aile Destek Programı ödemesinde son dakika! Hesaplara tek tek 1.100 ve 1.250 TL yatırıldı! Aman kaçırmayın!