Kent Haberleri

Doların yıl sonunda geleceği çılgın rakam resmen açıklandı! Doları olanlar köşeyi döndü! Kaçırmadan hemen bakın

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Fed faiz kararı sonrası Jerome Powell'ın konuşmasından sonra yükselişe geçen doların en kadar olacağı belli oldu. Dolar yatırımcıları kaçırmadan bakmalısınız! Doların, Fed faiz kararından sonra yükselişwe geçmesi ile dolar endeksi 112 seviyesine kadar yükseldi

Döviz kurları, milyonlarca yatırımcı tarafından merakla takip ediliyor. Doların, Fed faiz kararından sonra yükselişwe geçmesi ile dolar endeksi 112 seviyesine kadar yükseldi. Karar öncesi 110 seviyesinde  işlem görüyordu. Doların yükselmesi ile yatırımcılar ve dolar almak isteyenler  ''dolar/TL bugün ne kadar? Dolar/TL kaç lira? Dolar ne kadar oalcak?'' sorularının cevaplarını merak edip araştırıyor. Doların yıl sonunda ne kadar olduğu belli oldu. İşte tüm merak edilenler.

DOLARIN YIL SONUNDAKİ ÇILGIN RAKAMI

Dolar/TL kuru için en çok merak edilen konulardan biri doların ne kadar olacağı. Doların kaç lira olacağını, doların ne zaman yükselip ne zaman düşüeceğini merak eden yatırımcılar için dolar tahmini geldi. Ekonomist Srlçuk Geçer doların ne kadar olacağını açıladı. Srlçuk Geçer, dolar yıl sonunda 19 TL olacak dedi. 

FED ARALIK 2022 TOPLANTISI

2022 yılının son FED toplantısı 13-14 Aralık tarihlerinde yapılacak. Aralık toplantısında FED yeni yıldaki ekonomik öngörülerini açıklayacak.

Ülkede artan resesyon endişesi ile kısa vadeli bonolardan çıkış hızlanırken, uzun vadeli tahvillere talep artışı devam ediyor.

Gelecek dönem resesyon sinyali olarak kabul edilen 10 yıllık tahvil faizi ile 3 aylık hazine bonosu getirisi arasındaki fark, yaklaşık 3 baz puanla son 2 yılın en düşük seviyesinde oldu.

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? DOLAR KAÇ LİRA? 4 KASIM 2022 DOLAR/TL KURU

4 Kasım 2022 dolar/TL kurunun ne kadar olduğu merak ediliyor. Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe yükselişe başladı. Dolar endeksi bugün 112 seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritersi, ise değer kaybetmeye devam ediyor. Euro dolar paritesi 0,97 bandında hareket ediyor.

Dolar/TL alış fiyatı 18,64 TL, satış fiyatı ise 18,70 TL seviyesinden işlem görüyor.

''Dolar yok oluyor'' yorumuna yanıt Ramazan Kurtoğlu'ndan geldi! Ölümcül hasar bırakır! Sakın itibar etmeyin

Dolar Kahini Selçuk Geçer asgari ücret için rakam verdi! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu! Küçük dilinizi yutacaksınız

İslam Memiş verdiği saat geldi! İşte doların akıbeti!