Kent Haberleri

Dolarla ilgili peş peşe nokta atışı tahminler yapmıştı! “Dolar 25 TL olacak!” dedi ve yatırımcıları uyardı!

Elinde doları olan yatırımcılara ekonomistlerden uyarı geldi. Uzmanlar açıkladı, dolar adeta roket takıp uçacak. Doların 14 gün sonra geleceği rakam kesinleşti. Bakın 1 Dolar kaç TL olacak? Doların tekrar tırmanışa geçmesinden sonra uzman isimlerden de önemli açıklama geldi

Döviz kurundaki dalgalanma uzun süreden beri devam ederken dün dolar yeniden rekor tazeledi. Doların tekrar tırmanışa geçmesinden sonra uzman isimlerden de önemli açıklama geldi. 2 hafta sonra Doların geleceği yeni seviye belli oldu.

Dolar kuru dün sabah yeniden yükselişe geçti. Elinde dolar bulunduranlar ise bundan sonra yaşanacak gelişmeleri merak etmeye başladı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, elinde Doları olan vatandaşlara iyi, dolar borcu olanlara ise kötü haberi verdi. Doların 2 hafta sonra geleceği yeni rakam belli oldu.

Peki, Dolar 2 hafta sonra ne kadar olacak? İşte detaylar...

DOLARIN GERÇEK DEĞERİ 24 TL OLDU

Dolar kurunu dün sabah saatlerinde yeniden artışa geçmesiyle birlikte ünlü Ekonomist Selçuk Geçer’den yeni dolar yorumları geldi. Doların şu andaki değerinin 24 lira olduğunu söyleyen Ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin kuru test seviyelerinde baskı altında tutmaya çalıştığını öne sürdü. Fakat doların bundan sonrasında artışının baskılanmasının mümkün olmayacağını ifade eden Selçuk Geçer, Türkiye'de şu anda sıcak para imkanlarının tükendiğini bu sebeple de artık dolarda yükselişin süreceğini vurguladı.

2 HAFTA SONRA DOLAR KAÇ TL OLACAK?

Doların gelecek haftadan itibaren resmen roket takıp uçmaya başlayacağını belirten ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, şubat sonunda ise dolar kurunun tabelalarda da 24 lira olarak görüneceğini iddia etti. Bugüne kadar yaptığı tahminlerle pek çok yatırımcıya yön veren hatta ütopik tahminleri sebebiyle hakkında soruşturma başlatılan Selçuk Geçer, bundan sonra ise doların baskı altında tutulmasının mümkün olmayacağını iddia etti.

Selçuk geçer gibi altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş de Dolar kuru ile ilgili benzer açıklamalarda bulundu. Doların şubat sonunda 24-25 lira seviyelerine yükseleceğini öne süren İslam Memiş, özellikle elinde doları bulunanların saklaması gerektiğini belirtirken dolar borcu olanların ise bu tarihe kadar kapatmalarının kendi yararlarına olacağını belirtti.

Altında nokta atışı yorumlar yapmıştı! Olay yaratan bir konuşma yaptı! Yeni rekor o tarihte gelecek!

İş Bankası’ndan son yılların en büyük kampanyası! Yaptığı kampanyayla takdir topladı!

İŞKUR’dan arka arkaya müjde bombardımanı! Tamı tamına 22 bin personel alınacak! Acilen başvurunuzu yapın!