Kent Haberleri

Dolarlarımızı bozduralım mı? Aynı anda peş peşe farklı rakam geldi! Rakamları görenlerin beyni yanacak!

Dolar kurundaki hızlı yükseliş devam ediyor. Yükselişi gören yatırımcılar ''dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusunua yanut arıyor. Ekonomistlerden aynı anda peş peşe farklı rakam geldi.  Rakamları görenlerin beyni yanacak! Güne yukarı hamlelerle başlayan dolar/TL kuru açılışı 18,888 liradan yaparken kapanışta 18,98 liradan işlem gördü

Son dakika dolar/TL kurundaki gelişmeler yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler tarafından sabahın erken saatinden itibaren yakından takip ediliyor. Güne yukarı hamlelerle başlayan dolar/TL kuru açılışı 18,888 liradan yaparken kapanışta 18,98 liradan işlem gördü. Yatırımcılar yükseliş karşısında doların ne kadar olacağını merak ediyor. ''Dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusuna yanıt arayanlar için ekonomsitlerden dolar tahmini geldi. Aynı anda peş peşe farklı rakam geldi! Rakamları görenlerin beyni yanacak!
 

DOLARLARIMIZI BOZDURALIM MI?

Milyonlarca yatırımcı ''dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Dolar/TL kuru yükselişine devam ederken dolar tahminleri gelmeye başladı.

 

Beş ekonomistin katılım sağladığı 2023 yıl  sonu dolar/TL kuru anketinde, asıl tahmin 21,70 TL  olurken, ortalama tahmin 21,44 TL olarak kaydedildi.

Dolar kuru için en yüksek ve en düşük tahminler sırayla, 25,00 TL ve 15,00 TL olarak gerçekleşti.  Öte yandan Ekonomist Selçuk Geçer'de beş ekonomisttin kararına paralel olarak, doların 20 lira ardından da 24 liraya yükseleceğini açıkladı.

 

 Öbür taraftada dolar hiç almayın diyerek doları bir yatırım aracı olarak bile görmeyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş var. Memiş, doların değer kaybedeceğini belirterek 16 lira seviyelerine kadar düşeceğini açıkladı.  İslam Memiş, geçenlerde yapmış olduğu değerlendirme de Bakan Nebati'nin açıklamasına değinmiş ve dolardaki ani yükselişlere müdahale edileceğini belirtmişti.

Peki dolar/TL bugün ne kadar? Dolar/TL kaç lira? Dolar/TL bugün kaç lira? 11 Ocak 2023 dolar/TL kaç lira? 11 Ocak 2023 dolar/TL kuru...

 

DOLARDA SON DURUM!

11 Ocak Çarşamba dolar/TL kuru güne yükselişle başladı. Yatırımcılar doların bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. Dolar ne kadar? Dolar kaç lira oldu? Bugün dolar ne kadar? Dolar/TL bugün kaç TL? soruları yatırımcıların en çok arattığı sorular arasında yer alıyor. Dolar/TL kuru bugün alış fiyatı 18,90 lira satış fiyatı ise 18,92 lira seviyesinden işlem görüyor. 

Altın fiyatları rekora doymuyor! Tüm zamanların en yüksek rakamı görüldü! Acil bakın! 11 Ocak canlı altın fiyatları

Dolar her an patlayabilir! Ekonomist Selçuk Geçer'den şimdi yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Koşun, hemen bakın