Kent Haberleri

Dolarlarımızı bozduralım mı bekletelim mi? sorusuna net yanıt geldi! Doları olanlar bunu yapmayan çok pişman olacak

Dolar/TL kurundaki hareketlilik devam ediyor. Seçim öncesi dolar/TL kuru Fed faiz  kararından sonra durağan seviyesine devam etti. Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? sorusunun yanıtını araştırıyor.  Doları olanlar bunu yapmayan çok pişman olacak. Dolar/TL kuru Fed faiz kararı sonrasında sakin harekt etse de piyasaların gözü dolar kurunda

Dolar/TL kuru yatırımcılar ve doalr alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru Fed faiz kararı sonrasında sakin harekt etse de piyasaların gözü dolar kurunda. Uzmanlar doların gelececeği seviyeyi söyleyerek yatırımcıları uyardı. Dolarlarımızı bozduralım mı bekletelim mi? sorusuna net yanıt geldi! Doları olanlar bunu yapmayan çok pişman olacak.
 

DOLARLARIMIZI BOZDURALIM MI BEKLETELİM Mİ?

Elinde belli birikimi ile dolar alan yatırımcılar doların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Bu kapsamda uzmanların da yorumlarını takip ediyor. Peki elimizdeki dolarları bozduralım mı bekletelim m?

 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yükseleceğini söyşeyerek elinde doları olan vatandaşların dolarlarına sahip çıkmalarını söyledi. Doların 35-40 TL seviyesine kadar yükseleceğini belirten Geçer, dolarlarınızı bekletin dedi.

Bugün dolar/TL ne kadar? Dolar kaç lira? Dolar/TL kaç TL? Dolar kaç lira oldu? 5 Mayıs 2023 dolar/TL kuru...

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? DOLAR KAÇ LİRA? 5 MAYIS 2023 DOLAR/TL KURU

5 Mayıs 2023 dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi, haftanın son gününde dolar ne kadar, dolar bugün kaç TL? Dolar/TL bugün kaç lira? sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Dolar/TL kuru bugün alış fiyatı 20,349 lira, satış fiyatı ise 20,45 liradan işlem görüyor.  Aynı dakikalarda euro/TL kuru  22,36 lira, satış fiyatı ise 22,545 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi 1,102 bandında hareket ediyor. 

Altın piyasaları salladı! Yer yerinden oynadı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı! 5 Mayıs 2023 altın fiyatları

Merkez Bankası Başkanı’ndan dolarda ‘Kapalıçarşı kuru’ iddiasına çok tartışılacak yanıt!