Kent Haberleri

Dolarlarımızı bozduralım mı? İslam Memiş rakam verdi! Tarih açıkladı! 1 doları bile olanlar şimdiden planınızı yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak edenler için rakam verdi. Tarih açıkladı! Elinde 1 doları bile olanlar şimdiden planınızı yapın! Borsanın açılması ile 19,30 TL seviyesine yükselen dolar kuru yatırımcılarını heyecanlandırırken tekrar düşüşe geçti

Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından borsanın  kapatılması ile düşüşe geçen dolar kurunda bugün hareketlilik tekrar başladı. Borsanın açılması ile 19,30 TL seviyesine yükselen dolar kuru yatırımcılarını heyecanlandırırken tekrar düşüşe geçti. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolarlarımızı bozduralım mı? İslam Memiş rakam verdi! Tarih açıkladı! Elinde 1 doları bile olanlar şimdiden planınızı yapın!

İSLAM MEMİŞ DOLAR YORUMU!

İslam Memiş, dolar kuru için yıl sonundaki beklentisini açıkladı. Dolar/TL kuru için 24-25 TL seviyelerinin görüleceğini söyleyen Memiş, dolarlarını satmak isteyenleri uyardı.

Memiş dolar ile ilgili şu ifadeleri kullandı: ''Deprem felaketinden önce 2023 yılı öngörümüz dolar/TL kurunda maksimum 24-25 TL aralığı değil miydi?

 

Peki dolar/TL 24-25 TL olduğunda “Bak gördünüz mü deprem zararının maliyeti bu” mu diyecekler? Bunun gibi gelecek haftalar konuşulacak onlarca örnek verebilirim. Şimdi kararı siz verin. “Yandık, battık” diyenlere inanıp borsa getirisinden uzak durup, dövize mi yükleneceksiniz? Bence bir kez daha düşünün.

Ortada büyük bir acı, büyük bir maliyet var. Arkasında ise çökmeyecek bir ekonomi var. Ben karamsar değilim, ekonomik olarak hızlı toparlanacağız. Karar verirken üzülmeyin!'' dedi.

DOLAR/TL 15 ŞUBAT 2023 NE KADAR OLDU? BUGÜN DOLAR KAÇ LİRA? SON DAKİKA DOLAR/TL KURU!

Son dakika dolar kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar yurt içi piyasalarda doların ne kadar olduğunu araştırıyor.

 

Yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar ''dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira oldu? Dolar/TL kuru kaç lira oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.  An itibariyle dolar/TL kuru 18,44 TL'den işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 20,20 TL seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0717 bandında hareket ediyor. 

Yeni rekor... Dolar resmen uçtu! Bu rakamı görenlerin gözleri yerinden fırladı! Acilen bakmalısınız!

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Son dakika dolar/TL kuru

Euroda kıyametin kopacağı asıl tarih belli oldu! Euro yükselecek mi, düşecek mi? Cebinde 1 eurosu bile olanlar acil...