Kent Haberleri

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Elinde doları olanlar koşun hemen bakın

Altın ve piyasa uzmanı Memiş ''dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusuna yanıt arayan yatırımcılar için açıklama yaptı. Elinde doları olanlar koşun hemen bakın. Bu kapsamda uzmanların da yorumları takip edilirken, Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, dolar ile ilgili kritik değerlendirmelerde bulundu

Dolar kurundaki son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda uzmanların da yorumları takip edilirken, Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, dolar ile ilgili kritik değerlendirmelerde bulundu. 

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Elinde doları olanlar koşun hemen bakın.

DOLARLARIMIZI BOZDURALIM MI?

İslam Memiş dolar yatırımcılarını üzecek bir açıklamada bulundu. İslam Memiş, Euro paritesinin oldukça düşük olduğunu ve ekranlarda 18,80-20,50 TL rakamlarının görüldüğünü söyledi.

Serbest piyasadak rakamlara dikkat çeken Memiş, rakamların 20,18-20,30 TL rakamlarına ulaştığını belirtti. Memiş,  2023 yılında Dolar yerine Euro'nun daha çok değerleneceğini söyledi. 

<#resim23 

Elinde dolar olanlara tek tek uyarıda bulunan Memiş, "Bugünlerde 1,05 bandında geçen euro dolar paritesinin oldukça düşük olduğunu söyleyebilirim. Diğer atağında 1,05’den 1,11’e yükseldiğini, bu seviyeden gerilediğini anımsatmak isterim" ifadelerini kullandı. 

DOLARDA SON DURUM!

Son dakika dolar kuru dolar alış satış yapmak isteyen vatandaşların ve yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Dolar/TL alış fiyatı an itibariyle 19,11 lira, satış fiyatı ise 19,12 lira seviyesinden değerleniyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru alış fiyatı 20,29 lira, satış fiyatı ise 20,32 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi bugün 1,0629 bandında harekwet ediyor.

 

PİYASALARDA BU HAFTA!

Bu hafta piyasalarda kritik gelişmeler takip edilecek. İk olarak Fed Başkanı Jerome Powell tarafından yapılacak açıklamalar takip edilecek.  Geçtiğimiz hafta yayımlanan Fed tutanaklarında yüzde 2’lik enflasyon hedefinin gerisinde kalındığı ve faiz artışlarının devam edeceğine yönelik vurgu yapıldı. Tutanaklarda 50 baz puanlık faizlere dikkat çekildi. 

Altın meydan okumaya geliyor! Kimse bu rakamları tahmin bile etmemişti! Bakın altın ne kadar olacak!

Altın kolları sıvadı! Gram altının cuma günü ne kadar olacağı belli oldu! Taş üstünde taş kalmayacak!

Altın fiyatlarında  ibreler yeşile döndü! Elinde gram altın, çeyrek altını olan acil baksın! 6 Mart 2023 altın fiyatları