26 / 06 / 2024

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt! Selçuk Geçer doların yönünü resmen açıkladı! Hemen bakın

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt! Selçuk Geçer doların yönünü resmen açıkladı! Hemen bakın

Dolar/TL kurundaki dalgalı seyir devam ederken ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yorumu geldi. Doların yönünü açıklayan Geçer, yatırımcıları uyardı. Dolar yükselecek mi, düşecek mi?



Milyonlarca yatırımcı 'dolarlarımızı bozduralım mı? Dolar ne olur?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yönünü açıklayaraj yatırımcıları uyardı. Peki dolar ne olur, yükselecek mi, düşecek mi? 

DOLARLARIMIZI BOZDURALIM MI?

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, altın ve doların yatırım için güvenli limanlar olduğunu belirtti. Bu iki yatırım aracının ne zaman alınması gerektiğine dair tüyolar paylaşan Geçer, özellikle altın fiyatlarının henüz zirveye ulaşmadığını ve FED'in faiz indirim kararının ardından büyük bir sıçrama beklediğini ifade etti. Aynı şekilde, doların da bu süreçte önemli bir artış göstereceğini ve dolarda da asıl yükselişlerin olmadına dikkat çekti.

YATIRIMCILAR ELİNİZDEKİ PARAYA  SAHİP ÇIKIN!

Selçuk Geçer, ekonomik zorluklar nedeniyle kısa yoldan maddi rahatlık arayışında olanlara yönelik açıklamalarda da bulunarak yatırımcılara ellerindeki paraya sahip çıkmaları konusunda uyardı. Geçer, parasını 2'ye, 3'e hatta 5'e katlamak isteyenlerin doğru yatırım araçlarına yönelmesi gerektiğini belirtti. 

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt! Selçuk Geçer doların yönünü resmen açıkladı! Hemen bakın

DÖVİZ KURLARI BUGÜN NE KADAR? DOLAR/TL KURU KAÇ LİRA? SON DAKİKA DOLAR KURU

Dolarda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru bugün güne yükselişle başladı. Dolar kuru yüzde 0,53 artışa geçerken Kapalıçarşı'da 32,67 liradan satılıyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı ise 32,20 lira. Aynı dakikalarda euro/TL kuru alış fiyatı 34,43 lira, satış fiyatı 35,015 liradan işlem görüyor. Euro/TL kuru da güne yükselişle başlayan döviz kuru oldu. Euro dolar paritesi saar 15:15 itibariyle  yüzde 0,09 artışla 1,0718 bandında değerleniyor.

Altın borcu olanlar acele etsin! İslam Memiş 'bu rakamlar kalıcı değil' dedi gram altın için rakam verdi! 

Ons altın 2 bin 319 dolar oldu! Altın fiyatları düşüyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın bugün kaç TL?

Geri Dön