Kent Haberleri

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna yanıt şimdi geldi! Dolar sadece 4 gün sonra bu kadar olacak! Hemen gardınızı alın

Dolar/TL kuru dün güne 19,020 liradan başlarken bugün yukarı yönlü hareket ediyor. Yatırımcılar ise ''dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusuna yanıt arıyor. Peki dolar ne olacak? Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna yanıt şimdi geldi! Dolar sadece 4 gün sonra bu kadar olacak! Hemen gardınızı alın. Dolar TL kuru haftanın son işlem gününe yukarı yönde başladı

27 Ocak Cuma günü dolar kurundaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor.Dolar TL kuru haftanın son işlem gününe yukarı yönde başladı. Dün Amerika Merkez Bankası (FED) tutanakları açıklandı.Açıklanan tutanaklara göre FED'in faizleri beklenilenin üstünde arttırılması bekleniyor bu gelişme doların yönünü yukarı çevirdi.Yatırımcılar ise dolardaki yükseliş karşısında ''Dolarlarımızı bozduralım mı?''sorusuna yanıt arıyor.Peki dolar ne kadar olacak?

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna yanıt şimdi geldi! Dolar sadece 4 gün sonra bu kadar olacak! Hemen gardınızı alın...
 

AMERİKA MERKEZ BANKASI (FED) TUTANAKLARI AÇIKLANDI!

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) son toplantısına ait tutanaklar açıklandı.

Banka yetkililerinin enflasyonla mücadelede kararlı olduğunu ve daha fazla ilerleme kaydedilene kadar faiz oranlarının yüksek olacağı ortaya atıldı.

FED son toplantısında politika faizinin 50 baz puan artışla 15 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 4,25-4,50 aralığına yükseltti.

 

Açıklanan son tutanaklara göre Fed'in faiz oranlarını bir süre daha yüksek seviyelerde tutacağına yönelik sinyal verdi.

Dolar ne olur? Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi? Dolar sadece 4 gün sonra bu kadar olacak! Hemen gardınızı alın...

DOLAR 4 GÜN SONRA BU KADAR OLACAK?

Milyonlarca dolar yatırımcısı doların ne kadar olacağını merak ediyor. Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların 4 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı.

Dolaradaki yükselişlerin devam edeceğini söyleyen Selçuk Geçer doları 4 gün sonra FED  faiz kararı ile birlikte 24 TL olacağını söyledi.

Peki 27 Ocak Cuma Dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira? Dolar kaç TL? 

 
DOLARDA SON DURUM!   

27 Ocak Cuma Dolar/TL kuru Dolar alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor.Yatırımcılar günceldolar kurunu merak edip araştırıyor.

Bugün Dolar/TL alış fiyatı 18,98 TL, Dolar/TL satış fiyatı  20,67 TL seviyesinden işlem görüyordu. Aynı dakikalarda Euro/TL 20,67 TL'den satışa sunuluyor.Euro/Dolar palitesi 1.0872 bandında hareket ediyor.

Selçuk Geçer’den uyarı üstüne uyarı! Buna yatırım yapmayanlar çok üzülecek!

Dolar 7 TL birden fırlayacak! İslam Memiş ilk ve son kez tarih verdi! Bu tarihi görenin dili tutulacak

Doların 25 TL olması isteniliyordu! Merkez Bankası resmen açıkladı! Görenler hayrete düştü