Altın & Dolar

Dolar/TL kuru bugün ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba dolar/TL alış satış fiyatı

Geçtiğimiz hafta Cuma günü ABD tarım dışı istihdam verilerinin ardından sert düşüş yaşayan dolar/TL kuru ne kadar oldu? Bugün dolar ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba dolar/TL alış satış fiyatı. Fed tutanaklarında üyeler ilave faiz artışına yönelik görüş bildirirken bu durum parasal sıkıaşmanın devam edeceği beklentileri kuveetlendirmişti

Geçtiğimiz hafta ABD Merkez Bankası'nın tutanaklarının açıklanmasının ardından piyasalar hareketlenmeye başlamıştı. Fed tutanaklarında üyeler ilave faiz artışına yönelik görüş bildirirken bu durum parasal sıkıaşmanın devam edeceği beklentileri kuveetlendirmişti. Geçen hafta cuma açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinden sonra düşüşüe geçen dolar/TL kuru yeni haftaya yükselişle başladı.

Peki Dolar/TL kuru bugün ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba dolar/TL alış satış fiyatı...

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? 12 TEMMUZ ÇARŞAMBA DOLAR/TL ALIŞ SATIŞ FİYATI

Dolar/TL bugün ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba dolar/TL alış satış fiyatı kaç lira? soruları merak ediliyor. Yatırımcılar döviz almadan önce son dakika dolar/TL kurundaki gelişmeleri yakından takip ediyor.

Dolar/TL haftanın üçüncü işlem gününe 26.08 TL seviyesinin üzerinde başladı. Dolar Kuru şu dakikalarda yükselerek 26.12 TL liradan işlem görüyor. Dolar/TL’de gün içerisinde en düşük 26.04 TL, en yüksek ise 26.13 TL seviyeleri görüldü. Euro ise aynı dakikalarda 28.84 TL ile primli hareket ediyor. 

PİYASALAR ABD ENFLASYONUNU BEKLİYOR!

Dolar ve altın yatırımcıları bugün saat 15.30’da ABD’de açıklanacak olan haziran ayı enflasyon rakamlarını merakla bekliyor. ABD’de tüketici fiyatlarının yıllık bazda yüzde 3.1 seviyesine inmesi öngörülüyor. Mayıs ayında yıllık tüketici fiyatları yüzde 4 seviyesinde gerçekleşmişti. 

Tüketici fiyatlarının ise aylık bazda yüzde 0.3 artuş bekleniyor. Piyasa beklentilerinden farklı gelecek bir enflasyon verisi piyasalarda fiyatlamaları değiştirebilir.

DOLAR NE KADAR OLACAK? DOLAR NE OLUR?

Dolar kurunu yakından takip eden yatırımcılar doların kaç lira olacağını araştırıyor. Bu kapsamda ''dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Uzmanlardan dolar kurunun ne kadar olacağına dair tahminler gelmeye devam ediyor.

Genel olarak ekonomistlerin ortak düşüncesi doların 30 TL olacağı yönünde. Ekonomist Selçuk Geçer, doların 30 TL olacağını açıklarken elinde dolar olanların dolarlarına sahip çıkmalarını söyledi. Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran da doların 30 TL seviyesine kadar yükseleceğini belirtti. 

Altında hareketlilik başladı! Gram altın yükseliyor! 12 Temmuz Çarşamba canlı altın fiyatları

Selçuk Geçer bankada doları olanlara kötü haberi verdi! Kulislerde konuşulmaya başlandı, hazır olun!