06 / 05 / 2024

Dolar/TL'de yeni rekor! Tüm zamanların en yüksek seviyesi test edildi! Bugün dolar kaç TL oldu?

Dolar/TL'de yeni rekor! Tüm zamanların en yüksek seviyesi test edildi! Bugün dolar kaç TL oldu?

Dolar/TL kuru 17 Kasım Cuma sabah itibarıyla 28,71 TL seviyesine yükselerek yeni rekoruna imza attı. 



17 Kasım Cuma günü dolar/TL kuru güne yeni rekorla başladı. Bugün dolar kuru 28,71 liraya yükseldi. Türk Lirası, dolar karşısında yıl başından beri yaklaşık yüzde 35 değer kaybetti.

DOLAR ALIŞ SATIŞ FİYATI NE KADAR? 17 KASIM CUMA DOLAR/TL KURU

17 Kasım 2023 dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor.

Haftanın son işlem gününde dolar/TL kuru güne  yüzde 0,08 yükselişle başladı. Şu dakikalarda dolar kuru alış fiyatı 28,68 lira, satış fiyatı ise 28,74 liradan işlem görüyor.

Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 30,96 liradan alınıp, 31,112 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi 1,0828 bandında hareket ediyor.

TL’DE SEÇİM SONRASI YÜZDE 28 KAYIP YAŞANDI!

Dolar/TL bu sabah itibarıyla 28,71 TL seviyesinde işlem görürken, TL, dolar karşısında yıl başından bu yana yaklaşık yüzde 35 değer kaybetti. Dolar Kuru üzerinde kamu kontrolünün gevşediği Haziran ayından bugüne TL’deki değer kaybı ise yaklaşık yüzde 28 oldu.

Dolar/TL de yeni rekor! Tüm zamanların en yüksek seviyesi test edildi! Bugün dolar kaç TL oldu?

PİYASALARDA SON DAKİKA GELİŞMELERİ!

Dün, TBMM Dışişleri Komisyonu’nda görüşülmeye başlanan ve ertelenen İsveç’in NATO üyeliği görüşmelerine dair açıklama, yorum ve beklentiler piyasalarda yakından takip ediliyor.

Bugün ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Almanya’daki temasları da takip edilecek. Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ve Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile Berlin’de biraraya gelecek olan Erdoğan başbaşa ve heyetlerarası görüşmeler yapacak.

İsveç’in NATO’ya kabul edilmesine Türkiye'den onay gelmesi durumunda piyasalar bunu uluslararası ilişkilerinde bir gerilim konusunun ortadan kalkması olarak algılaması söz konusu olabilir. 

İsveç’in NATO üyeliğinin onaylanmasına yönelik TBMM Dışişleri Komisyonu’nda dün başlayan görüşmeler, müzakerelerin yeteri kadar olgunlaşmadığı nedenleriyle daha sonra belirlenecek bir tarihe ertelendi.

Altın fiyatları uçtu! Altın almak isteyenler hemen bu rakamlara bakın! 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları

Altın yükseliyor! Son dakika çeyrek, gram, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları

Geri Dön