27 / 04 / 2024

Dome Residence satılık!

Dome Residence satılık!

Firma: Taşbina İnşaat Yatırımları A.Ş.

Proje: Dome Residence

Dome Residence satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 1 oda 1 salon kat bahçeli olarak planlandı. Dome Residence projesinde daire fiyatları 209 bin TL' den başlangıç gösteriyor...




Dome Residence projesi İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de, Taşbina İnşaat Yatırımları A.Ş'nin imzasıyla hayata geçiriliyor.  Dome Residence  satılık daireleri 209 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Dome Residence Evleri 10 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 2 blok halinde inşa ediliyor. Dome Residence'daki her iki kulenin tepesinde 360 derece panaromik manzaralı iki kubbe bulunuyor. Bu kubbeler fitness ve sauna olarak hizmet veriyor.


Dome Residence satılık!


Dome Residence satılık daireleri 1+1 ve 1+1 kat bahçeli olarak planlanmış 84 adetten meydana geliyor. Dome Residence Konutları'nda dairelerin anahtar teslimleri hemen yapılıyor. Dome Rezidans' tan konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi ile ödeme yapabiliyor.


Dome Residence projesinin içerisinde  yüzme havuzu, sauna, kapalı otopark, dinlenme alanları, spor alanları ve buhar banyosu  gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 


Dome Residence projesi yapımı ihale edilmiş metroya yürüyüş mesafesi, Taşdelen ormanlarında yürüyüş ve koşu alanları, go-kart, at binme yolları ve piknik alanlarına 3 km, İKEA, Meydan ve Buyaka alışveriş merkezlerine ve TEM karayoluna 10 dakika, Fatih Sultan Mehmet köprüsüne 10 dakika, Boğaziçi köprüsüne 15 dakika, eşsiz sahiliyle kafeler, barlar ve restaurantlara ev sahipliği yapan tatil beldesi Şile'ye ise 20 dakika mesafede bulunuyor.


Dome Residence satılık daire fiyatları!


1+1 daireler 209 bin lira ile 230 bin lira,

1+1 kat bahçeli daireler 300 bin lira ile 370 bin lira arasında değişiyor.


Dome Residence iletişim!

Telefon: 0216 484 55 03

Web Adresi: www.domeresidence.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön