Otomobil

Dört gözle beklenen ucuz otomobillerde geri sayım başladı!

Ülkemizde sıfır araç almanın zorlaştığı bu dönemde otomobil markalarından indirimli fiyatlar geldi. Peki hangi otomobil markaları hani araçlarında ne kadar indirim yaptı? Otomobil alacaklar bu fırsatı kaçırmayın.İşte merak edilen o detaylar haberimizde yer alıyor...Dünyada yaşanan döviz kurlarındaki dalgalanmalar ve yüksek enflasyon oranları sonucunda otomobil sektörleri de sıfır araç satışında ciddi oranlarda düşüş yaşadı

Türkiye'de sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler için özel üretimine başlanan 7 farklı model ile bütçe dostu olacak araçlar satışa çıkmaya hazırlanıyor. Dünyada yaşanan döviz kurlarındaki dalgalanmalar ve yüksek enflasyon oranları sonucunda otomobil sektörleri de sıfır araç satışında ciddi oranlarda düşüş yaşadı. Sıfır otomobil sahibi olmayı düşünenler ekonomik durumları elverişli olmadığı için otomobil almaktan vazgeçiyorlar. Son zamanlarda bu konuya ilişkin önemli gelişmeler ortaya çıkıyor.

Bununla birlikte...
 

Sıfır araç almak isteyenler ülkemizde sürekli değişiklik gösteren kur oranları ile birlikte yaklaşık 300 bin Türk Lirasını gözden çıkartmaları gerekiyor. Ancak yapılan araç kampanyası veya ÖTV indirimi ile bu fiyatın altında otomobil almak mümkün olabiliyor. Ülkemizde satışa çıkarılacak olan bütçe dostu otomobiller vergilerle birlikte fiyatları 50 bin Türk Lirası ila 200 bin Türk Lirası arasında olacağı bekleniyor.

Ekonomik durumu elverişli olmayanlar ve sıfır araç sahibi olmak isteyenler bu araçlar sayesinde hayallerine kavuşacaklar. Bu otomobiller yakıt ihtiyacını da en düşük seviyeye indirgeyerek yakıt verimliliği sağlıyor ve düşük motor gücüyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Ülkemizde bütçe dostu olarak çıkarılacak bu otomobillerin isimleri ve satış fiyatları haberimizde yer alıyor...

 

Safhabercom'da yer alan habere göre, bu yedi tane otomobilin önümüzdeki senelerde Türkiyeye geleceği düşünülüyor. Bütçe dostu olan bu otomobillerin alıcılar tarafından beğenilip veya beğenilmeyeceği ise merak konusu. Otomobil markalarının konuyla ilgili yapmış olduğu herhangi bir açıklama olamamasına rağmen ülkedeki fiyatlar bu şekilde giderse bu araçların hepsini ülkemizde görmek mümkün olacağını belirtebiliriz.

Türkiye'de satışa çıkarılacak bütçe dostu 7 otomobil...

Otomobil Modeli: Hyundai Santro 1.1 MPI
Fiyatı: 87.000 Türk Lirası Hindistan

Otomobil Modeli: Dacia Spring
Fiyatı: 16900 Euro Fransa

Otomobil Modeli: Tata Tiago    
Fiyatı: 95.000 Türk Lirası Hindistan

Otomobil Modeli: Volkswagen Golf
Fiyatı: 180.000 Türk Lirası Güney Amerika

Otomobil Modeli: Renault Kwid
Fiyatı: 70.000 Türk Lirası Hindistan

Otomobil Modeli: Changli J10
Fiyatı: 1500 Dolar Çin

Volkswagen Passat şubat ayı fiyat listesi cep yakıyor!

Hyundai'den bomba gibi fiyat listesi: Herkes bayilere koşacak!

Fiat Egea diğer markaları çılgına çevirecek güncel fiyat listesini açıkladı!

Renault Clio güncel fiyat listesiyle otomotiv sektörüne bomba gibi oturdu!

Otomotiv sektörünü hareketlendirecek proje: Fabrika çıkışlı 2. el dönemi başlıyor!

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda sevindiren gelişme: Yüzde 50'si tamamlandı!

Bitcoin yükseliş dönemine geçiyor!

RE/MAX Türkiye Metaverse'te ofis açtı!