08 / 05 / 2024

Doruk GYO Avcılar’a 30 katlı rezidans yapıyor!

Doruk GYO Avcılar’a 30 katlı rezidans yapıyor!

DORUK GYO Şehircilik, ilk projesini vitrine çıkardı. Avcılar’da 100 milyon liralık yatırımla gerçekleştirilen 30 katlı rezidans projesine ‘baştan çıkarıcı’ anlamına gelen Allure adı verildi. Şirket aynı markayla yeni projeler de planlıyor.



İNŞAAT ve tekstil alanında faaliyet Tanbulut İnşaat, Kamekon İnşaat, Karagözlüler Tekstil ve Ataöz Tekstil’in ortaklık yapısıyla kurulan Doruk GYO Şehircilik, ilk projesi olan Allure Tower’ı vitrine çıkardı. Avcılar’da E5’e cepheli arazide 100 milyon liralık yatırımla gerçekleştirilen 30 katlı rezidans projesi Allure Tower, lansmana özel sıfır KDV avantajıyla satışa sunuldu. Ofis olarak da kullanılabilen konutların metrekare fiyatı 2 bin 800 TL olurken, 1+1 ve 2+1 tipinde dairelere yer verilen projede fiyatlar 229 bin lira seviyesinden başlıyor.


180 MİLYON HASILAT


Allure’nin kelime anlamının ‘baştan çıkarıcı ve cezbedici’ olduğunu dile getiren Doruk GYO Şehircilik İcra Kurulu Başkanı Akay Tambulut, şirket olarak bundan sonraki projelerini de yine aynı marka adı altında gerçekleştireceklerini söyledi. Projeden 180 milyon lira hasılat beklediklerini belirten Tambulut, ön lansmanda hasılat hedefinin yüzde 30’unu gerçekleştirdikleri kaydetti. Tambulut, Allure Tower’ın başarısı nedeniyle yeni projeleri konusunda daha hızlı hareket edeceklerini ve en geç bir yıl içinde bölgede yeni bir projeye daha başlamayı düşündüklerini açıkladı. İki yıldan bu yana fizibilite çalışmalarını yürüttükleri Allure Tower’ın 2015 yılı Aralık ayında teslim edilmesini planladıklarını anlatan Tambulut, metrekare fiyatlarının da en az yüzde 50 artmasının beklendiğini ifade etti.


48 aya sıfır faiz


KABA inşaatına başlanan projenin toplam inşaat alanı 50 bin metrekareden oluşuyor. Projede farklı yaşam tarzlarına uygun 71 ile 80 metrekare arasında değişen 1+1 ve 81 ile 137 metrekare arasında değişen 2+1, 400 adet rezidans daire ve home ofis yer alıyor. Peşin alımlarda özel indirimlerin yanında, 48 aya varan vade ve 0 faiz gibi ödeme koşullarının yer alıyor. Projedeki lansmana özel KDV’siz satış avantajı da dikkat çekiyor.


30’uncu kata havuz yaptı


4 dönüm bahçesi bulunan Allure Tower’da havuz 30’uncu katta bulunuyor. Güneşlenme terası ile birlikte 1000 metrekarelik alanı kaplayan havuzun bulunduğu alanda bir de kafe yer alıyor. Metrobüs durağının yanında konumlanan proje, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, deniz otobüsüne 3 kilometre  İstanbul Üniversitesi 1 kilometre, TÜYAP Fuar Merkezi’ne 9 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Hürriyet


Geri Dön