30 / 04 / 2024

Dost teknoloji sloganıyla Vestel buzdolabı uygun fiyata!  

Dost teknoloji sloganıyla Vestel buzdolabı uygun fiyata!  

Hepsi Burada Haziran ayında da müşterilerini mest etmenin yolunu bulmuş. Evinizde buzdolabınız eskidi ve yenisini almak istiyorsanız, Vestel No-Frost Buzdolabını tercih edebilirsiniz. Modern fonksiyonları ile göz dolduran Vestel buzdolabının fiyat ve özellikleri haberimizde. 



Ekran Koruma Modu

Mevzu bahis enerji tasarrufu olunca herkesin aklına sdece daha az enerji ile çalışan ana kuvvet motorları gelir. Fakat Vestel ile enerji tasarrufu sadece ürünün kuvvet motorlarında gizli değildir. Tasarrufu, istediğiniz her an yapabilmeniz mümkün! Enerji tasarrufu için dizayn edilen “Ekran Koruma Modu” da bunlardan biri. Bu modu, buzdolabınızın dokunmatik dijital ekranı üstünde yer alan “mod” butonuna, parmağınızı 5 saniye süresince basılı tutarak aktif hale getirebilirsiniz. “Ekran Koruma Modu” vesilesi ile buzdolabınızın kapağını açıp kapatmadığınız halde ekran ışığı yanmayacak ve kapalı bir konumda görünecektir. Kapağı açtığınızda ise seçtiğiniz alan tüm ayarlarınız, dijital ekranda görünecektir.

Hareket Kolaylığı Sağlayan Tekerlekler

“Mutfakta temizliği güçleştiren en zor şey nedir?” sualinin cevabını alırsak, şüphesiz ki pek çoğunuz, buzdolabının arkasını temizlemek yanıtını verirdi. Lakin  büyük zorluk olarak kabul edilen olay, Vestel akıllı buzdolaplarının verimli özellikleri ile bundan sonra eskide kalıyor olması! Yeni versiyon Vestel buzdolaplarında yer alan “Hareket Kolaylığı sunan Tekerlekler” vesilesi ile, temizlik hemen buzdolabınızı istediğiniz gibi hareket ettirebilir, dip köşe mutfak temizliğinin keyfini çıkarabilirsiniz. Üstelik sadece temizlikte değil, mutfak dizaynınızı farklılıaştırmak istediğiniz her an, tekerlekler imdadınıza yetişecek. Yerli imalatın öncüsü Vestel ile yaşamınızı basitleştiren fikirler için siz de hemen bir Vestel buzdolabı edinin, farkı yaşayın!

Dost teknoloji sloganıyla Vestel buzdolabı uygun fiyata!


Geri Dön