Beyaz Eşya

Dost teknoloji sloganıyla Vestel buzdolabı uygun fiyata!  

Hepsi Burada Haziran ayında da müşterilerini mest etmenin yolunu bulmuş. Evinizde buzdolabınız eskidi ve yenisini almak istiyorsanız, Vestel No-Frost Buzdolabını tercih edebilirsiniz. Modern fonksiyonları ile göz dolduran Vestel buzdolabının fiyat ve özellikleri haberimizde. Fakat Vestel ile enerji tasarrufu sadece ürünün kuvvet motorlarında gizli değildir

Ekran Koruma Modu

Mevzu bahis enerji tasarrufu olunca herkesin aklına sdece daha az enerji ile çalışan ana kuvvet motorları gelir. Fakat Vestel ile enerji tasarrufu sadece ürünün kuvvet motorlarında gizli değildir. Tasarrufu, istediğiniz her an yapabilmeniz mümkün! Enerji tasarrufu için dizayn edilen “Ekran Koruma Modu” da bunlardan biri. Bu modu, buzdolabınızın dokunmatik dijital ekranı üstünde yer alan “mod” butonuna, parmağınızı 5 saniye süresince basılı tutarak aktif hale getirebilirsiniz. “Ekran Koruma Modu” vesilesi ile buzdolabınızın kapağını açıp kapatmadığınız halde ekran ışığı yanmayacak ve kapalı bir konumda görünecektir. Kapağı açtığınızda ise seçtiğiniz alan tüm ayarlarınız, dijital ekranda görünecektir.

Hareket Kolaylığı Sağlayan Tekerlekler

“Mutfakta temizliği güçleştiren en zor şey nedir?” sualinin cevabını alırsak, şüphesiz ki pek çoğunuz, buzdolabının arkasını temizlemek yanıtını verirdi. Lakin  büyük zorluk olarak kabul edilen olay, Vestel akıllı buzdolaplarının verimli özellikleri ile bundan sonra eskide kalıyor olması! Yeni versiyon Vestel buzdolaplarında yer alan “Hareket Kolaylığı sunan Tekerlekler” vesilesi ile, temizlik hemen buzdolabınızı istediğiniz gibi hareket ettirebilir, dip köşe mutfak temizliğinin keyfini çıkarabilirsiniz. Üstelik sadece temizlikte değil, mutfak dizaynınızı farklılıaştırmak istediğiniz her an, tekerlekler imdadınıza yetişecek. Yerli imalatın öncüsü Vestel ile yaşamınızı basitleştiren fikirler için siz de hemen bir Vestel buzdolabı edinin, farkı yaşayın!

Dost teknoloji sloganıyla Vestel buzdolabı uygun fiyata!

Otomatik Sıcaklık Kontrolü

Buzdolabınızı belirli ısı derecesine ulaştırmanın çoğu zaman kafi olduğunu düşünseniz bile bu durum tahmin edildiği kadar kolay olmayabilir. Buzdolabınızdaki ısının sürekli değişiyor  olması, bazı yiyeceklerinizin daha süratli bozulmasına ve lezzet kaybına sebep açabiliyor.

Üstelik kompresörlerin vamlı çalışır halde olması fazla enerji sarfına sebep olduğundan, bu probleme fatura maliyeti de müdahil oluyor. Vestel buzdolabınızın otomatik ısı kontrolü vesilesi ile; iç ortam ısısını anlık olarak ölçerek iç ortamın gereksinimine göre sıcaklığı kendi kendine ayarlayabilecek, böylece yiyecekleriniz daha mniyetli ve sağlıklı bir şekilde muhafaza edilirken, enerjiden tasarruf etmek de mümkün olacaktır.

VESTEL BUZDOLABI 05 HAZİRAN 2023 FİYAT LİSTESİ

Vestel buzdolabı satış fiyatı: 11.269,08 TL

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: hepsiburada.com

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 05 Haziran 2023 tarihinde saat 01:27'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 21.33 Türk Lirası, euro 22.83 Türk Lirası, altının gramı ise 1373 Türk Lirası değerinde.

Evlenenler evini yenileyenler! Hepsi Burada'nın buzdolabı kampanyasını kaçırmayın! 

Asgari ücretliler, memurlar ve emekliler bu zam haberi sizi daha da heyecanlandıracak!

Sürücüler dikkat! Trafikte bunu yapıyorsanız 1.671 TL ceza ödeyeceksiniz