22 / 07 / 2024

Dow'dan evlere pratik ve kullanışlı kartonpiyer!

Dow'dan evlere pratik ve kullanışlı kartonpiyer!

Evlerimizdeki iç mekânların görünüşünü tazelemek, daha şık ortamlar yaratmak için birçok kişinin başvurduğu yöntemdir kartonpiyer




Evlerimizdeki iç mekânların görünüşünü tazelemek, daha şık ortamlar yaratmak için birçok kişinin başvurduğu yöntemdir kartonpiyer. Uygulanması bittiğinde ortaya çıkan sonuç göz alıcıdır ama kimimiz uygulama esnasında etrafı kirletip mobilyalarımızı mahvedeceği, kimimiz ise zamanla sararıp, küflenip ya da kırılıp bakım gerektireceği için evlerimizi taçlandırmaktan mahrum bırakırız... Oysa Dow Bina Çözümleri'nin ürünü olan Styrofoam LB ve IBF White kullanılarak üretilen hazır kartonpiyerler uygulanma esnasında etrafı kirletmediği için mobilyalı mekânlarda, hatta uygun yapıştırıcı ile ıslak mekânlarda bile rahatlıkla uygulanabiliyor. Sararma, küflenme, kırılma derdi olmayan bu ürünler, ileride hiçbir boya ve bakım gerektirmediği için ekstra masraf çıkarmıyor, hatta tasarruf sağlıyor.

Dow Bina Çözümleri'nin Styrofoam ürününden üretilen bu hazır kartonpiyerler, hafif ve esnek yapısıyla hem uygulama hem de kullanım açısından pratik ve kullanışlı... Uygulama esnasında kesmesi ve yapıştırması çok kolay olan ürün, etrafı kirletmediği için mobilyalı mekânlarda sorunsuz uygulanabiliyor. Üstelik ürün iki metre uzunluğunda olduğu için montajda minimum sayıda ek yeri oluşuyor. Uygulama sonrasında solvent içermeyen su bazlı boya ile istenilen renge boyanabilen kartonpiyerler evinize farklı bir renk, farklı bir yorum getiriyor.

Bu yeni nesil kartonpiyerlerin sadece uygulama esnasında değil, kullanım döneminde de pek çok avantajı olduğunu belirten Dow Bina Çözümleri Bölüm Başkanı Durmuş Topçu, Styrofoam'un kapalı hücre yapısı sayesinde ürünün malzeme ömrünün çok uzun, suya ve rutubete karşı dayanımının çok yüksek olduğunu ifade etti. Bu kartonpiyerlerin, uygun yapıştırıcı kullanıldığında ıslak mekânlarda dahi rahatlıkla uygulanabildiğine dikkat çeken Topçu, Styrofoam'un üstün mekanik özelliklerinden dolayı çatlama yapmadığını, hafif yapısı sayesinde binadaki hareketler nedeniyle yerinden düşse bile yaralanmaya sebep olmadığını sözlerine ekledi.

Sararma, küflenme, kırılma gibi dertleri olmayan bu ürün, hiçbir boya ve bakım gerektirmediği için zamanla varlığını adeta unutturuyor ve kullanıcılarını ekstra masraflardan kurtarıyor. Üstelik bu cazip özellikleri sayesinde sadece evlerin değil özelikle turizm bölgelerindeki otel ve benzeri konaklama mekânlarının da gözdesi...

Dekoratif profil imalatı için kullanılan ekstrude polistiren levhalar Styrofoam LB-White ve Styrofoam IBF-White, Türkiye'de ilk ve tek olarak Dow Bina Çözümleri tarafından CE Belgesi ile 145 mm ve 125 mm kalınlıkta, yüksek yoğunluk, mükemmel boyutsal kararlılık ve MFPA Leipzig Enstitüsü'nden onaylı DIN4102 Standardı'na göre B1 sınıfı üstün yangın dayanımı ile pazara sunuluyor.

Ayrıntılı bilgi için:
Tel: 0216 571 16 00


Geri Dön