28 / 04 / 2024

Dr. Bekir Pakdemirli kimdir? Dr. Bekir Pakdemirli ne iş yapar? Dr. Bekir Pakdemirli kariyeri nedir?

Dr. Bekir Pakdemirli kimdir? Dr. Bekir Pakdemirli ne iş yapar? Dr. Bekir Pakdemirli kariyeri nedir?

Dr. Bekir Pakdemirli kimdir? Dr. Bekir Pakdemirli kim olduğu ve Dr. Bekir Pakdemirli hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Dr. Bekir Pakdemirli kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Dr. Bekir Pakdemirli'nin eğitim durumu ve kariyeri ve ayrıntılar...



Dr. Bekir Pakdemirli, Albaraka Türk Yönetim Kurulu Başkan Vekili (Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi) görevindedir. Dr. Bekir Pakdemirli Lisans eğitimini 1995 senesinde Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nde, yüksek lisans eğitimini 2000 yılında Başkent Üniversitesi İşletme Yönetimi Bölümü’nde tamamlamış.

Daha sonrasında doktora eğitimini 2016 senesinde Celal Bayar Üniversitesi’nde İktisat alanında bitirmiştir. Dr. Bekir Pakdemirli, 20 yılı aşkın profesyonel kariyer hayatı boyunca, içerisinde Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş., BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. ve Bankamızın da bulunduğu ulusal ve uluslararası düzeyde önemli firmalarda üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu.

 Dr. Bekir Pakdemirli kimdir? Dr. Bekir Pakdemirli ne iş yapar? Dr. Bekir Pakdemirli kariyeri nedir?

Ayrıca, Temmuz 2018’de Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından Tarım ve Orman Bakanı görevlendirildi. Mart 2022’ye kadar Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanı olarak görev yapan Dr. Pakdemirli, Ağustos 2022 yılında da Bankamızda Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiştir. Dr. Bekir Pakdemirli, Evli ve dört çocuk babasıdır. Ayrıca, Bekir Pakdemirli amatör telsizci, deniz kaptanı ve pilottur. Ege TV'de haftalık ekonomi programı yapmıştır.

ALBARAKA TÜRK HAKKINDA

Albaraka Türk Katılım Bankası olarak, Türkiye'de faizsiz bankacılığa öncülük eden ve 1984 yılında kurulan ve 1985'te aktif olarak hizmet vermeye başlayan bir kurumdur. Ortadoğu'nun güçlü sermaye gruplarından olan Albaraka Grubu B.S.C., İslam Kalkınma Bankası (IDB) ile Türk ekonomisine yarım yüzyıldan fazla hizmet veren yerli bir sanayi grubunun öncülüğünde kurulan bir katılım bankası olarak, Türkiye'deki faaliyetlerimizi 5411 sayılı Bankacılık Kanunu'na uygun olarak sürdürmekteyiz.

 Birol Küle Kimdir? Birol Küle ne iş yapıyor? Eğitimi nedir?
 

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Cantekin Dinçerler kimdir? Eğitim ve kariyeri nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Geri Dön