27 / 04 / 2024

Dr. Ö. Özgür Tort kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort ne iş yapıyor?

Dr. Ö. Özgür Tort kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort ne iş yapıyor?

Dr. Ö. Özgür kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort'un eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kim olduğu ve Dr. Ö. Özgür Tort'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...



Dr. Ö. Özgür Tort Migros Grubu İcra Başkanıdır. Dr. Ö. Özgür Tort Migros’ta iş hayatına çalışmaya 1996 senesinde İş Geliştirme departmanında başlamış olup sonrasında ise sırası ile Proje Yönetimi, Yurtdışı Yatırımlar Koordinasyon ve CRM alanlarında yöneticilik görevlerini yapmıştır.

Dr. Ö. Özgür Tort, 2002-2006 yılları arasında Migros’un Rusya Federasyonu’ndaki iştirakinde Perakende Operasyonları ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev almıştır. 2006 yılında Migros’ta İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev almıştır. Sayın Tort, perakende yönetiminin tüm boyutlarında uzman olarak yer aldığı kariyerinde, 2008 senesinde Migros Genel Müdürü olmuştur. 

Dr. Ö. Özgür Tort kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort ne iş yapıyor?

2018 yılı itibari ile Migros İcra Başkanı olarak görevine devam eden ve Perakende sektörünün ve marka üreticilerinin dünyadaki en büyük birliği olan Consumer Goods Forum’un 2013 senesi itibari ile Yönetim Kurulunda yer alan Dr. Özgür Tort, 2019 – 2021 seneleri arasında Consumer Goods Forum’un Dünya Perakende Başkanlığını yapmıştır.  Öte yandan,  Gıda Perakendecileri Derneği (GPD) Başkan Yardımcısı ve Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) Yönetim Kurulu üyeliği de bulunmaktadır. 

2020 yılı itibari ile GS1 Global Yönetim Kurulu üyesi olarak görevde bulunan Dr. Özgür Tort ayrıca GS1 Türkiye Yönetim Kurulu üyesi de olmuştur. Lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamladıktan sonra yüksek lisans eğitimi için A.B.D’ye gitmiştir. Dr. Özgür Tort  Missouri Science and Technology Üniversitesi Mühendislik Yönetimi yüksek lisans derecesi de bulunmaktadır.  Marmara Üniversitesi Mühendislik Yönetimi alanında doktora programını tamamlayan Tort, doktor ünvanını almıştır.

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapar? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Korkmaz Enes Ergun kimdir? Korkmaz Enes Ergun ne iş yapar? Korkmaz Enes Ergun'un kariyeri nedir?

İsmail Ergun kimdir? İsmail Ergun ne iş yapar? İsmail Ergun eğitim ve kariyeri nedir?

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?


Geri Dön