29 / 04 / 2024

Dragos Park Maltepe'de metrekaresi 2 bin 300 dolara!

Dragos Park Maltepe'de metrekaresi 2 bin 300 dolara!

Kasım 2011 tarihi ile satışa çıkarılan Dragos Park; maket değil, kğıt değil, evrak değil, tastamam hali ile sizleri bekliyor. Cazip satış rakamları ve hemen teslim bir proje olarak Dragos Park, yoğun ilgi görmeye devam ediyor



Metrekaresi 2 bin 300 dolar başlayan satış rakamı yanı sıra, düşük aidat ve işletme yüküyle Adan Zye hlihazırda satışına başlanan nadir bir proje olarak sizlerin beğenisine sunulmuş Dragos Park, nitelikli projelerin yer aldığı İstanbul Anadolu Yakasının yeni Manhattannın da, Kentin İçinde, Kentin Üstünde sloganıyla sizleri bekliyor.

Müşterilerinin yatırım amacına yönelik taleplerini ve ofis ihtiyaçlarına yönelik beklentilerini karşılamak üzere Dragos Park hizmetinizde.

Geleceğe Uzanmadan, Yarını Kazanmak İçin

Size parasını bugün ödetip 3 yıl sonra teslim eden modern kooperatifçilik anlayışına karşı bir duruş sergileyen EMA, müşterilerine geleceğe uzanmadan yarını kazandırmayı öneriyor.

Ekşioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat tarafından huzuru, konforu ve güveni temsil eden bir kimliğe sahip, deprem güvenli yapı inşa ettiklerini belirtilen Genel Müdür Kadem Ekşi, bugün Türkiyede şişirilmiş sanal bir emlak balonunun oluştuğunu ve bu sanal sektörde, maket üzerinde alınan gayrimenkullerin yine maket üzerinde 2. El kullanıcılarına satıldığını söyleyerek, önümüzdeki yıllarda bu balonun patlayacağını ve birçok yatırımcının bundan maalesef etkileneceğini sözlerine ekledi.

İstanbulun Yeni Cazibe Merkezi Trend Bir Bölge

Ekşi; inşa süreci boyunca oluşması öngörülen artı değerin, inşa süreci boyunca enflasyon, kira geliri ve diğer finansal maliyetler yanında oldukça düşük bir artı değer olduğunun ve reel anlamda bakıldığında kazandırmak bir yana aslında kaybettiren birçok projenin olduğunun farkında olunması ve unutulmaması gerektiğini belirtti.

VRF ısıtma soğutma sistemi, enerji korunumlu giydirme cephe, hızlı asansörler, UPS ve jeneratör devreleri, adresli yangın ihbar söndürme sistemleri ve diğer özellikleri ile bir ofiste aradığınız her şey Dragos Parkta sizleri bekliyor. Her ofis için 2 adet araçlık kapalı otopark ile misafir araçlar için ayrılmış açık otoparkı yanı sıra, 24 saat güvenlik, CCTV Kamera Kaydı, Vale ve Danışma hizmetleri ile donatılmış Dragos Parkta, deniz üzerinde gün batımını izleyebileceğiniz ayrıcalıklı bir ofise sahip olabilirsiniz.
Bölgenin son 5 yılda %300 artan arsa değerinin yanı sıra bölgenin hızla değer kazanmaya devam ettiğinin görülmesi gerektiğini ve bu yeni trend bölgenin kazandırmaya devam edeceğini Dragos Park, kulağınıza fısıldıyor.

www.ematurkey.com
Tel: 0216 442 19 53


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön