Konut

Dragos Royal Towers'ta 400 bin TL'ye! 48 ay sıfır faiz!

Dragos'ta yapımına başlanan Dragos Royal Towers, Dubai'deki kule projelerine benzerliği ile dikkat çekiyor. Projede daire fiyatları 400 bin lira ile 1 milyon 566 bin lira arasında değişiyor

Dap Yapı'nın Kartal Dragos'ta yapımına başladığı Dragos Royal Towers'ta, daire fiyatları 400 bin liradan başlıyor, 1 milyon 566 bin liraya kadar çıkıyor. Projede büyüklükleri 88 metrekare ile 299 metrekare arasında değişen, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Peşinatsız ve vade farkı olmaksızın 48 ay taksit imkanıyla satılan daireler için Ocak 2010'da yüzde 10'luk bir ara ödeme yapmak gerekiyor.

4 blok, 212 daire
Ekim 2010'da tamamlanması planlanan Dragos Royal Towers, 4 blokta 212 daireden oluşuyor. Mimari projesi Dap Yapı'nın mimari departmanı tarafından hazırlanan proje, son yıllarda dünya jet - set'inin gözdesi Dubai'deki kule projelerine benzerliği ile dikkat çekiyor.

Rezidans olacak
Binanların ultraviyole camla giydirilmesi tasarlanan dış cepheleri, hem daire sakinlerine duvarlardan uzak bir yaşam tarzı vaat ediyor, hem de sitenin Marmara ve Adalar manzarasından daha fazla yararlanmasını sağlamayı amaçlıyor.
Geniş sosyal ve sportif tesislere yer verilecek olan Dragos Royal Towers'ta fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, yürüyüş yolları, dinlenme alanları ve Spa merkezi yapılacak. Tamamlandığında sitede restoran, cafeterya ve kat temizliği gibi rezidans hizmetlerine de yer verilecik.
Dragos Royal Towers, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) İstanbul Çevre Düzeni Planı'nda kentin üç yeni çekim noktasından biri olarak gösterilen Kartal'da, projesi dünyaca ünlü mimar Zaha Hadid tarafından hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesi'ne oldukça yakın bir noktada inşa ediliyor.
Maltepe sahil yoluna sadece 100 metre mesafede bulunan E5 karayoluna 2, TEM otoyoluna 5, Kartal vapur ve deniz otobüsü iskelelerine 2.5, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ise 8 kilometre uzaklıkta yer alıyor.
Milliyet

0216 517 1 517


www.dragosroyaltowers.com

info@dragosroyaltowers.com