Ticari

Dragospark Maltepe 'de hemen teslim ofis: 515 bin TL'ye!

Ekşioğlu Mimarlık Mühendislik tarafından inşaatı tamamlanan, 13 ofis katlı, çok amaçlı iş merkezi Dragos Park, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda, avukatlara, şirketlere ve gayrimenkul yatırımcılarına karlı bir yatırım fırsatı sunuyor.


Minibüs caddesine 50 metre, Marmaray’a 200 metre, Sahil Yolu ve Kartal-Kadıköy Metrosu’na 1.5 kilometre uzaklıkta stratejik bir lokasyonda yer alan Dragos Park, Yalova’dan Bakırköy’e, Kadıköy’den Adalar’a kadar panoramik bir Boğaz ve şehir manzarasına sahip bulunuyor. Dragos Park, 280 metrekarelik ofis katlarında,

140 metrekarelik ofisleri ve kiralık dükkanlarıyla, hem ulaşılabilir koşullarla plaza ayrıcalığı yaşamak isteyen şirketleri, hem de talebi yüksek bir gayrimenkul seçeneği arayan yatırımcıları cezbedecek nitelikler taşıyor.


İstanbul Anadolu Yakası’nın kilit bir noktasında, Şehir Üniversitesi’ne 500 metre, İstanbul Adliye Sarayı’na 2 kilometre mesafedeki Dragos Park projesi, hemen taşınmaya hazır. Plaza ayrıcalığı sunan Dragos Park’ın satışları devam ediyor. 

http://www.ematurkey.com

Gülay ODABAŞI