Genel

DreamValley'de aylık kiralarda yüzde 20 indirim!

İnci Holding bünyesinde bulunan Konkur İnşaat tarafından Bodrum Gümüşlük ’te inşa edilen DreamValley, 32 konuttan oluşmaktadır. Sezonda günlüğünü 210 TL ’ye kiralama imkanı olan lüks konutlarda, aylık kiralamada %20 indirim imkanı bulunuyor...

 Bodrum 'da otel odası fiyatına lüks müstakil ev keyfini yaşatan DreamValley 'de ayrıca satılık evler de mevcut.

İnci Holding bünyesinde bulunan Konkur İnşaat A.şž. tarafından Bodrum Gümüşlük 'te inşa edilen DreamValley, 11.000 m ² alan üzerine kurulmuş olup 32 konuttan oluşmaktadır. Denize 250 metre, yürüme mesafesinde bulunan sitede her konutun kendine ait otopark alanı bulunurken, market ve minibüs durağına çok yakın konumu sayesinde DreamValley 'de hiç araba kullanmadan bir tatil geçirmek mümkün. Merkezi çanak sistemi bulunan DreamValley 'de, yetişkin havuzunun yanı sıra iki de çocuk havuzu bulunuyor.



Tüm konutların bahçeye açıldığı DreamValley 'de, dikkatli bir peyzaj düzenlemesi mevcut. Site iki ayrı kotta genel bahçeyi kullanıyorken konutla tanımlanmış özel bahçe nişleri bulunuyor. Ayrıca her konutun deniz manzarası bulunmaktadır. Site konumu ve yönlenmesi itibariyle öğlene kadar güneşten istifade etme imkanı sağlarken, akşamüstü site arkasında bulunan yerel bitki örtüsü rahatsız edici batı güneşini gölgeleyerek açık havada veya konutların içerisinde konfor sağlıyor.

Sezonda günlüğünü 210 TL 'ye kiralama imkanı olan lüks konutlarda, aylık kiralamada %20 indirim bulunuyor. Bodrum 'da otel odası fiyatına lüks müstakil ev keyfini yaşatan DreamValley 'de ayrıca satılık evler de mevcut.



Konkur İnşaat Genel Müdürü Ece Paker projeyi şöyle anlattı: “Bodrum 'un en güzel koylarından Gümüşlük 'te 32 konuttan oluşan DreamValley (Rüya Vadi) 'i yarattık. 24 saat güvenliğin olduğu sitede misafirlerimizin konforu için her detayı düşündük. Günlük market alışverişi, çamaşır yıkama, çocuk bakıcısı, havalanına ulaşım ve teknik destek konularında düzenli hizmetimiz mevcut. Misafirlerimiz bu detayları düşünmeden rahat rahat tatilin ve Bodrum 'un keyfini çıkarabilir ”.

Paker şöyle devam etti: “DreamValley ile ilgilenen misafirlerimizin tek yapmaları gereken uçak biletlerini almak. Biz kendilerini havaalanından karşılıyoruz. Sitemizi gezip beğendikten sonra kiralama veya satın almaya karar verirlerse uçak biletlerini ve konaklamalarını biz karşılıyoruz. Misafirlerimiz DreamValley 'de, sadece valizlerini yanlarında getirerek yeni bir eve taşınmanın konforunu yaşayacaklar ”.