29 / 06 / 2024

Dries Mertens Maçka'da oturduğu evi satın almak istedi! Dairenin dudak uçuklatan fiyatını duyunca vazgeçti! 

Dries Mertens Maçka'da oturduğu evi satın almak istedi! Dairenin dudak uçuklatan fiyatını duyunca vazgeçti! 

Galatasaraylı futbolcu Dries Mertens, İstanbul Maçka'da oturduğu daireyi satın almak istedi fakat evin dudak uçuklatan fiyatını duyunca almaktan vazgeçti. 



Galatasaraylı futbolcu Dries Mertens, İstanbul Maçka'da oturduğu daireyi satın almak için ev sahibinin kapısını çaldı fakat ev içib verilen fiyat ünlü futbolcuyu caydırdı.

EMLAK PİYASASINDAKİ YÜKSEK FİYATLAR ÜNLÜ FUTBOLCUYU DA VURDU

Galatasaray'da futbol kariyerini sonlandırmayı planlayan ve İstanbul'a olan sevgisini her fırsatta dile getiren Belçikalı futbolcu Dries Mertens, emlak piyasasındaki yüksek fiyatlardan etkilendi. Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Mertens'in İstanbul Maçka'da oturduğu daireyi satın almak istediğini ancak ev sahibinin istediği yüksek fiyattan dolayı bu planını rafa kaldırdığını belirtti.

20 MİLYON DOLAR İSTEDİ!

Cankurt'un yazısına göre, Mertens oturduğu daireyi satın almak istediğinde ev sahibi 20 milyon dolar (yaklaşık 650 milyon lira) istedi.

Bu yüksek talep karşısında şaşkına dönen Mertens, şu anda yıllık yaklaşık 3 milyon Euro kazandığı Galatasaray'daki geliriyle bu fiyatı karşılamanın mümkün olmadığını gördü ve ev satın alma planlarını erteledi.

Mertens, şu an için kirada oturmaya devam edecek. Türk arkadaşları, ona daha uygun fiyata ev bakmaya başladı. Cankurt, yazısında "Şimdilik ev satın alma işini rafa kaldırmış" ifadelerini kullanarak, Mertens'in İstanbul'da kalma isteğinden vazgeçmediğini belirtti.

Futbol kariyerini Galatasaray'da noktalamak isteyen Mertens, İstanbul'da kalma konusunda kararlı olduğu ortaya çıktı. Yüksek emlak fiyatlarına rağmen, İstanbul'a olan sevgisi ve burada yaşamaya devam etme isteği onu daha uygun bir ev arayışına yönlendirdi. 

Yunanistan'a yerleşen Caner Özyurtlu'dan kira çıkışı! En büyük sorunum barınma endişesiymiş...

Doktorlar dizisinin Ela'sı Yasemin Özilhan'ın Boğaz manzaralı lüks villası hayran bıraktı!

Geri Dön