28 / 04 / 2024

Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!


Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi İçerenköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yesevi Delikaya ve Ebru Darman ortaklığında kuruldu. 



Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi İçerenköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yesevi Delikaya ve Ebru Darman ortaklığında kuruldu. 

Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi konusu:
1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü konuda yapı laboratuvar hizmetleri sunmak üzere laboratuvar açmaya, bu konularda deney yapmaya, bu deneylere yönelik rapor vermeye ve bunlara ilişkin iş ve işlemleri gerçekleştirmeye yetkilidir. 2-İşyeri, mesken, köprü ve her türlü yapılarda kullanılan beton, demir ve çelik elemanlarının test işlemlerimi yapmak; bunlarla ilgili raporlar düzenlemek, zemin mekaniği konusunda araştırma ve inceleme yapmak, bu işlemler için gerekli laboratuvarlar kurmak, konusu ile ilgili resmi dairelere, özel ve tüzel kişilere verilmek üzere raporlar düzenlemek 3-Her türlü bina ve yapıların mimari,statik, makine tesisatı, elektrik tesisatı projelerini yapmak. Bu konularda müşavirlik ve danışmanlık yapmak. 4-Sirket amacını gerçeklestirebilmesi için her türlü fabrikalar, imalathaneler, depolar, idari binaları ve hizmet binaları ile özel antre depolama tesislerini kurmak bizzat veya baskalarına ihale suretiyle insa ettirmek bunları alıp satmak, kiraya vermek, kiralamak, devir ve ferag etmek bunlar üzerinde her türlü ayni ve sahsi tasarruf ve faaliyetlerde bulunmak, Konu ile ilgili olarak resmi ve özel her türlü ihalelere katılmak. 5-Sirketin amacına ulasabilmesi için gerekli makine ve tesisler ile gayri menkulleri iktisap etmek, devir ferag etmek, kiraya vermek, kiralamak, gayri menkullerin üzerinde irtifak, intifa, sükna gayrimenkul mükellefiyeti, kat mülkiyeti, kat irtifakı tesis etmek ve bu sayılanlar üzerinde her nevi ayni ve sahsi tasarruf ve faaliyetlerde bulunmak, gayri menkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde ifraz, tevhid, parselasyon ile ilgili tasarruf ve muamelelerde bulunmak. 6-Sirket isleri için gerekli tasıtları (gemiler dahil) iktisap etmek, devretmek ve bunlar üzerinde ayni ve sahsi tasarruf ve faaliyetlerde bulunmak, makine ve tasıt araçlarının alınıp, satılması,kiralanması,kiraya verilmesi, ithalat ve ihracat edilmesi.
 


Geri Dön