28 / 04 / 2024

DSİ 24. bölge Müdürlüğü KPSS’siz 18-36 yaş arası işçi alacak! 

DSİ 24. bölge Müdürlüğü KPSS’siz 18-36 yaş arası işçi alacak! 

Devlet Su İşleri işçi alımlarına devam ediyor. DSİ İŞKUR üzerinde 3 Ekim 2023 tarihi itibariyle yayınlandığı duyuruya göre işçi alımı yapacak. İşte iş ilanına ilişkin detaylar...



Devlet Su İşleri'nin iş ilanları iş arayan vatandaşların dikkatini çekiyor. Bu kapsamda DSİ tarafından yayımlanan alımları yakından takip ediliyor. 

Devlet Su İşleri personel alımlarına bir yenisi daha eklendi. DSİ 24. bölge Müdürlüğüne KPSS’siz en az ilköğretim mezunu personel alımı yapılacağı ilan edildi. İş ilanını duyan adaylar, "DSİ personel alımı şartları neler, DSİ kaç işçi alacak?" sorularına yanıt arıyor.

Yeni iş ilanı yayımlanan DSİ işçi alımlarının detayları vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. İŞKUR üzerinde 3 Ekim 2023 tarihi ile yayınlanmış olan ilana göre DSİ bünyesindeki eksikliği gidermek için 24. bölge Müdürlüğüne en az ilköğretim mezunu kamu işçi alımı gerçekleştirilecek. İşte DSİ 24. bölge Müdürlüğüne işçi alımı başvuru şartları ve kontenjan bilgisi...

DSİ HANGİ KONTENJANDAN PERSONEL ALIMINDA BULUNACAK?

Devlet Su İşleri'nin iş ilanları iş arayan vatandaşların dikkatini çekmekiyor. Bu kapsamda DSİ tarafından yayımlanan alımları yakından takip ediliyor. Bu kapsamda "Alım Yapacak Kurum: Devlet Su İşleri 24. Bölge Müdürlüğü Çalışma Şekli:  Daimi / Tam zamanlı, İşveren Statüsü: Kamu, Pozisyon Sayısı: 1 Kişi, Meslek: Bahçıvan" alacak.

DSİ 24. bölge Müdürlüğü KPSS’siz 18-36 yaş arası işçi alacak! 

DSİ BAŞVURULAR NE ZAMAN, NEREDEN YAPILACAK?

İŞKUR üzerinden alınacak DSİ İşçi alımı için başvurular başladı. DSİ 24. bölge Müdürlüğüne işçi alım başvurularını adaylar, 9 Ekim 2023 tarihine kadar yapabiliyor.

DSİ PERSONEL ALIMINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

TGRT'de yer alan detaylara göre, DSİ İşçi alımı için başvuran adayların İŞKUR aracılığı ile alınacak olup, yayımlanan ilanda mutlaka belirtilen nitelikleri sağlıyor olması gerekiyor. Bu bağlamda DSİ İşçi alımları için sadece Kişisel Durumu "Eski Hükümlü" veya "TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan)" olanlar başvuruda bulunabiliyor.

Öte yandan başvuru yapan adaylar son başvuru tarihinden hemen önce Ziraat Teknolojileri Meslek Lisesi, Tarım Meslek Lisesi, Mesleki Teknik Eğitim Liselerinin " Tarım Alanı, Bahçe Bitkileri, Tarla Bitkileri, Tarım Teknolojileri, Süs Bitkileri, Tarım Alet ve Makineleri, Peyzaj" alanlarından herhangi birinden mezun olmak veya "Meb onaylı Bahçıvanlık Sertifikası" na sahip olması gerekiyor.

DSİ PERSONEL ALIMI ŞARTLARI NELER?

En az ilköğretim ve en fazla Lise mezunu olunmak
18 yaşını doldurmuş ve 35 yaşından gün almamış olmak,
Yalnızca erkek adaylar başvuru yapabiliyor.

Altın bilezik fiyatları dibe vurdu! Fiyatları görenler kuyumculara koştu! İşte 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları

Bordo Premium Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu’ndan 12,5 milyar TL'lik dev yatırım! Cumhuriyetin 100. yılında 5 yeni proje için düğmeye bastı!


Geri Dön