Kent Haberleri

DSİ, KPSS şartsız personel alacak! İş arayanlara son dakika müjdesi geldi! KPSS şartsız iş fırsatını sakın kaçırmayın!

İş arayanların merakla beklediği iş ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Devlet Su İşleri'nin KPSS şartsız personel alacağı belirtildi. En az ilkokul mezunu herkes hemen başvurabilir! Sakın kaçırmayın...İş arayan vatandaşlar KPSS şartsız personel alım ilanlarını da sık sık araştırıyor

İş arayanların merakla beklediği iş ilanlarına bir yenisi daha eklendi. İş arayan vatandaşlar KPSS şartsız personel alım ilanlarını da sık sık araştırıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, KPSS şartsız personel alımlarına  her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, son olarak Devlet Su İşleri de KPSS şartı olmadan personel alacağını açıkladı. Aktarılan bilgilere göre, Devlet Su İşleri yaptığı açıklamada İŞKUR üzerinden personel alımı yapacağını açıkladı.

Peki Devlet Su İşleri personel alımı için hangi şartlar aranıyor? DSİ personel alımı nasıl yapılacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kamupersonelinet'te yer alan habere göre, Devlet Su İşleri temizlik personeli alımı yapacak. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, söz konusu iş başvurusu için en az ilkokul mezunlarının başvuru yapabileceği belirtildi.

Gelen son dakika haberlerine göre Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürlüğü Merkez Birimleri Kastamonu’da eleman alınacağı bildirildi. Temizlik kadrosunda yapılacak söz konusu alımlar aranan şartlar da açıklandı.

DSİ KPSS ŞARTSIZ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI 2022


-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

-18 yaşını tamamlamış olmak

-Affa uğranmış olsa bile devletin güvenliğine karşı herhangi bir suç işlememiş olmak

-Sosyal güvenlik kurumları üzerinden emeklilik veya malullük aylığı almıyor olmak.

-7315 sayılı Güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almış olmak

-Görevini yerine getirmesine engel herhangi bir sağlık sorununun olmaması

-En az ilkokul mezunu olmak

-35 yaşı doldurmamış olmak

Ayrıca yine verilen detaylara göre, İŞKUR tarafından yayımlanmış olan meslek kodu üzerinden başvuru yapmış olmak şartı aranırken, adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacağı da belirtildi.

DEVLET SU İŞLERİ İŞÇİ ALIMI DETAYLARI

Devlet Su İşleri işçi alımına ilişkin başvuru yapacak olan kişiler İŞKUR üzerinden başvurularını tamamlaması gerekli. Aşağıda belirtilen temizlik işçi alım ilan numarasını kullanarak söz konusu ilana başvuru yapabilirsiniz.

Devlet Su İşleri temizlik işçi alım ilan numarası şu şekilde: 00007127926

 

PTT 18-36 yaş arasında, KPSS şartsız binlerce personel alımı yapacak! Başvurular başladı mı? Sakın kaçırmayın!

Kızılay KPSS şartsız personel alacak! Yüksek maaşla iş fırsatını sakın kaçırmayın! İşte online başvuru ekranı!

Kamu kurumuna KPSS şartsız personel alınacak! İŞKUR çok acil duyurdu! Hemen başvurun!