02 / 05 / 2024

DSİ, Sivas'a baraj yaptırmak için ihale açtı!

DSİ, Sivas'a baraj yaptırmak için ihale açtı!

Devlet Su İşleri (DSİ) 19. Bölge Müdürlüğü, Sivas-Şarkışla Cemel beldesinde Kanak Barajı inşaatını yaptırmak üzere ihale açtı



İhale, 23 Ağustos 2010 tarihinde saat 11.00´de DSİ 19. Bölge Müdürlüğünde "açık ihale usulü" ile yapılacak. Yer tesliminden itibaren bin 200 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek. Söz konusu ihaleye katılmak isteyenler şartnameyi DSİ 19. Bölge Müdürlüğünden görebilecekler.
Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ihale günü ihale saatine kadar DSİ 19. Bölge Müdürlüğüne verilecek. Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle birim fiyat sözleşme imzalanacak. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Şarkışla İlçesi Cemel beldesinde yaptırılacak olan baraj, 49 metre yüksekliğinde, 671 metre kret uzunluğunda, 1 milyon 775 bin metreküp gövde dolgusu hacminde, merkezi kil çekirdekli kum-çakıl dolgu inşaatı olarak yapılacak.
AA


Geri Dön