İş Fırsatları

DSİ'den bayram ettiren müjde: KPSS'siz personel alımı yapılacak! DSİ personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır?

Haziran ayının sonuna yaklaşırken, Devlet Su İşleri (DSİ) yeni iş ilanlarını duyurdu. DSİ, KPSS şartı aranmaksızın en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapacak. Bu alımlar için 18-33 yaş arası adaylara yönelik detaylar da açıklandı. İşte DSİ personel başvuru ayrıntıları... KPSS şartı aranmadan en az ilköğretim mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağı bildirildi

Devlet Su İşleri (DSİ), Haziran ayının başından itibaren güncel iş ilanlarını duyurdu. KPSS şartı aranmadan en az ilköğretim mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağı bildirildi. Başvuru detayları da açıklandı. Adayların 18-33 yaş arasında olması gerektiği vurgulanırken alımların Eğirdir Boğazova Sulama Birliği Başkanlığı tarafından gerçekleştirileceği belirtildi. Başvuruların online olarak yapılacağı ve ayrıntıların da tek tek açıklandığı belirtildi. İşte DSİ personel başvuru detayları...

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yayınlanan ilana göre, KPSS şartı olmadan personel alımı yapılacağı belirtildi. Eğirdir Boğazova Sulama Birliği Başkanlığı'nda meydana gelen personel eksikliğini gidermek amacıyla alımlar gerçekleştirilecek. Adaylardan istenen nitelikler aşağıda belirtilmiştir:

Yukarıdaki şartları sağlayan adaylar başvuru yapabilirler.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Karar'ın haberine göre; DSİ, sulama birliği bünyesinde beden işçisi kadrosuna yönelik 2 kişilik personel alımları yapılacağını duyurdu. Başvurular hâlâ devam ediyor ve genel statüye göre yerleştirmeler gerçekleştirilecektir.

EN SON 77 İŞÇİ ALIMI YAPILMIŞTI!

DSİ 4. Bölge Müdürlüğü Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde'de olmak üzere sürekli 77 işçi alımı yapmıştı. Noter Kura Sonucu asil ve yedek olarak değerlendirmeye hak kazananlara ait liste DSİ 4. Bölge Müdürlüğü'nün web sitesinde yayımlanmıştı.

BAŞVURULARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Devlet Su İşleri (DSİ) bünyesinde gerçekleştirilecek personel alımları için başvuruların 26 Haziran 2023 tarihinde başladığı belirtildi. Başvuru süreciyle ilgili araştırmalar devam ederken son başvuru tarihinin 2 Temmuz 2023 olduğu aktarıldı. Personel alımlarının kura ile belirleneceği vurgulanırken kura çekilişlerinin 5 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat 11.00'de, Cami Mahallesi Ağalar Sokak No:8 Kat:2, Eğirdir/ISPARTA adresinde noter huzurunda gerçekleştirileceği bildirildi. Kura sonuçlarının Sulama Birliği panosunda ilan edileceği ve adaylara yazılı bir tebligat yapılmayacağı belirtildi.

Adayların sözlü mülakata tabi tutulacağı ifade edilirken mülakatların 6 Temmuz 2023 Perşembe günü saat 10.00'da, Cami Mahallesi Ağalar Sokak No:8 Kat:2, Eğirdir/ISPARTA adresinde gerçekleştirileceği aktarıldı.

Mutfak tüpüne bayram öncesi dev zam! Bu kurban tencereler fokurdamayacak! Aygaz Milangaz İpragaz mutfak tüpü fiyatları!
Hane başına 15.000 TL para verilecek! Bakanlık son çağrıyı yaptı! Kurban paralarınız PTT’den alın!
Dünyaca ünlü isimden dolar tahmini: Doların yükselişi devam edecek, altın değer kazanacak!
Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...