İş Fırsatları

DSİ’den görülmemiş personel alımı! KPSS’siz alımlara akın başladı! Bu fırsatı kaçırmayın! İşte şartlar!

DSİ personel alımı, iş arayan vatandaşlar için ilgi ile takip ediliyor. DSİ tarafından personel alım ilanı duyuruldu. İşte detaylar!Son zamanlarda yaşanan olaylardan devlet dairelerine alımlarda artış meydana geldi

DSİ alımlarını bekleyenlere müjde. Son zamanlarda yaşanan olaylardan devlet dairelerine alımlarda artış meydana geldi. Açıklamada bulunan Devlet Su İşleri ve Devlet Su İşleri Müdürlüğü de personel alımını duyurdu.

İşte Devlet Su İşleri ve Devlet Su İşleri Müdürlüğü’nün yayınlamış olduğu personel alım şartları…

PERSONEL ALIMLARI VE ŞARTLARI AÇIKLANDI!

Devlet personeli olmak isteyenlere müjde. Devlet Su İşleri Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri tarafından personel alımı yapacağını açıkladı. Kısa bir süre önce duyurulan yeni personel alım ilanı ile birlikte vatandaşlar araştırmalara başladı.

DSİ Personel alımları için ilk aranan kriterlerden birisi KPSS’den en az puan alınmalıdır. KPSS ‘siz personel alımları da gerçekleştirilecek. Antalya’da gerçekleştirilecek Devlet Su İşleri ve Devlet Su İşleri Müdürlüğü personel ve işçi alımları için başvurular son sürat devam ediyor. Devlet Su İşleri tarafından yayınlanan ilan ile birlikte alımlar açıldı. İlan kapsamında Devlet Su İşleri'nde çalışmak için 14 yeni personel alımı yapılacağı belirtildi. Başvuru için en az ilkokul mezunu olup da iş arayanlar başvuruda bulunabilir.

DEVLET SU İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE KAÇ KİŞİ ALINACAK?

Devlet Su İşleri tarafından duyurulan personel ilanı üzerine Devlet Su İşleri Müdürlüğü'nden de personel alım ilanı duyuruldu. Devlet Su İşleri Müdürlüğü bünyesinde yapılacak olan alımların kadroları açıklandı. Alımlar ile beraber 7 su kanalı işçisi, 1 Ziraat Mühendisi, 1 Elektrik Mühendisi, 4 Su Pompası Operatörü ve 1 İş Makineleri Operatörü alımı gerçekleştirilecek. Alımlar için gerekli olan şartlar da başvuru detaylarında listelendi.

DEVLET SU İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE ALIM ŞARTLARI!

Su Kanalı İşçisi alımı için KPSS şartı aranmadığı da ek olarak belirtildi. Başvuru yapan adayın 49 yaşından daha küçük olması ve B sınıfı ehliyete sahip olunmalıdır. Ziraat Mühendisliği alımı için ise Ziraat Mühendisliği bölümünden mezun olmak ve KPSS 2023 puan türünden en az 60 puan alınmalıdır. Şartların yerine gelmesi ile birlikte başvurular incelenecektir. Mühendisliğin yer aldığı iş ilanlarından yararlanabilmek için mühendislik bölümünden mezun olunması gerekmektedir.