29 / 04 / 2024

DTK Yapı Malzemeleri Metal Sac Hırdavat Elektrik Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


DTK Yapı Malzemeleri Metal Sac Hırdavat Elektrik Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ümüt Sönmez tarafından kuruldu. 




DTK Yapı Malzemeleri Metal SAc Hırdavat Elektrik Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümüt Sönmez tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


DTK Yapı Malzemeleri Metal SAc Hırdavat Elektrik Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak. 2-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum vemamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat veihracatını yapmak. 3-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak 5- Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatınıyapmak. 6-Her türlü hırdavat malzemeleri imalat toptan alım satım, 7-Her türlü elektrik malzemeleri imalat toptan alım satım, 8-Her türlü taşımacılık şehir içi şehirler arası servis taşımacılık hizmeti,


Geri Dön