29 / 04 / 2024

Dubaili Jumeirah Grup Bodrum'a otel kurdu!

Dubaili Jumeirah Grup Bodrum'a otel kurdu!

Jumeirah Grup'un, Türkiye'deki ikinci oteli Jumeirah Bodrum Palace, 1 Mayıs'ta Bodrum Zeytinlikahve'de kapılarını ziyaretçilerine açtı.Jumeirah Grup Başkanı ve Grup CEO'su Gerald Lavvless, otelin Bodrum'a yeni bir soluk getireceğini söyledi.



Dubai Holding'in lüks otel firması Jumeirah Grup'un, Türkiye'deki ikinci oteli Jumeirah Bodrum Palace, 1 Mayıs'ta Bodrum Zeytinlikahve'de kapılarını ziyaretçilerine açtı. Ortadoğu'nun en güçlü otelcilik şirketi Jumeirah Grup Başkanı ve Grup CEO'su Gerald Lavvless, Jumeirah Bodrum Palace'ın, yılda 4,5 milyondan fazla turist ağırlayan Bodrum'a yeni bir soluk getireceğini söyledi.Dünyanın en lüks otel yönetim grubu olan Jumeirah Grup olarak, Londra, Frankfurt ve Roma'dan sonra Türkiye'de ilk kez Pera Palace Hotel Jumeirah ile faaliyete başladıklarım hatırlatan Lavvless, "Mayıs ayında ise Jumeirah Bodrum Palace ile turizm sektöründe farkımızı ortaya koyacağız. Tesisi inşa eden Targets Investments'ın Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Dalkıran ile gerçekleştirdiğimiz güçlü işbirliğimizin ardından, dünya standartlarında bir ekibi bir araya getirdik" dedi. 


Jumeirah Bodrum Palace'ın Genel Müdürü Mete Atakuman ise basın toplantısında yaptığı konuşmada, Jumeirah Bodrum Palace'ın Türk turizmine çok ciddi katkı sağlayacağını söyledi. Mayıs ayından itibaren misafirlerini "Stay Different" motto'suyla ağırlamaya başlayacaklarım belirten Atakuman, Jumeirah Bodrum Palace'ın geleneksel saray mimarisi konseptiyle tasarlandığım ve 135 oda yer aldığını vurguladı. Atakuman, "Jumeirah Bodrum Palace, Bodrum'un Torba ilçesindeki Zeytinlikahve koyunda 110 bin metrekarelik-alana kuruldu. Altın varaklı kubbeye sahip ana binada 56 grand ve premium suit bulunuyor. 57 adet lüks villaya sahip Jumeirah Bodrum Palace için Türkiye'nin en lüks otellerinden biri olarak iddialıyız" dedi. Türkiye'nin, 2014 yılında 40 müyon kişiyi aşan turist sayısıyla, dünya turizminde ilk sıralarda yer aldığına dikkat çeken Atakuman, Türk turizminin kalbi olan Bodrum'da, Jumeirah gibi bir dünya markasının yer almasının Türk turizmini daha da yücelteceğini söyledi. Jumeirah Bodrum Palace'ın Bodrum sağlayacağı katkılara da değinen Atakuman, "2014 yılının ilk 7 ayında 1.758.944 turist ağırlayan Bodrum, 2014'ün son 5 ayında %10,2 artış kaydederek 1.939.699 misafir sayısına ulaştı. Sürekli yükselen bir ivmeyle dünyanın her yerinden turist ağırlayan Bodrum'un turist sayısının Jumeirah Bodrum Palace'ın açılışıyla yine arüş göstereceğini tahmin ediyorum" dedi. 


Hürses 


Geri Dön