02 / 05 / 2024

Dubaililerin gözü Türkiye'deki konutlarda!

Dubaililerin gözü Türkiye'deki konutlarda!

Dubai Çoklu Emtia Merkezi (Dubai Multi Commodities Centre - DMCC) Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Ahmet Sultan Bin Sulayem yaptığı açıklamada Türk ekonomisinin halen daha hakettiği yerde olmadığını kaydederek, ülkede yeni iş birliklerine imza atmak istediklerini söyledi.



Türkiye’nin körfez işbirliği artarak sürüyor. Konuyla ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, özellikle Birleşik Arap Emirlikleri ile Türkiye arasındaki ticari hacme katkı sunmak için  Türkiye’ye gelen Dubai Çoklu Emtia Merkezi (Dubai Multi Commodities Centre - DMCC) Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Ahmet Sultan Bin Sulayem yaşanan gelişmelerle ilgili olarak yaptığı açıklamada son 20 senede önemli ilerlemeler yapan Türk ekonomisinin hak ettiği yerde olmadığını kaydetti. Ahmet Sultan Bin Sulayem yaptığı açıklamada 2 ülke arasındaki yeni iş birlikleri hayata geçirmek istediklerini dile getirdi.  Ahmet Sultan Bin Sulayem yaptığı açıklamada "Avrupa'nın önde gelen birçok merkezinden eksiği yok. Çok önemli bir rolü ve potansiyeli olan Türkiye'nin belki de tek eksiği bilinirliği." dedi.

Dubaililerin gözü Türkiye deki konutlarda!

Yaptığı açıklamada, Türkiye’nin ilk ve tek 365 gün açık, 40'tan fazla markalı proje ve yatırım fırsatını tek çatı altına toplayan Property Expo İstanbul'a da gelen Ahmet Sultan Bin Sulayem, burada Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasındaki ikili ilişkilere ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen Türk ekonomisi ile ilgili de önemli açıklamalar yaptı. 

Peki yabancıya konut satışından ne kadarlık gelir bekleniyor? İşte detaylar...


Geri Dön